TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Ritka forduló könyökös KO-kat kaptak lencsevégre!

2014.12.23. 13:30 td_interim

A forduló könyökös KO, vagy ahogy a téma avatott ismerői hívják, FKKO, a harcművészeti technikák kiterjedt családjának egyik legszégyenlősebb, legritkábban mutatkozó alfaja. Illékonysága, rejtőzködő képességeinek kifinomultsága, és a roppant nehéz előcsalogathatóság miatt gyakran nevezik a technikák hópárducának is. Éppen ezért bír óriási jelentőséggel, hogy néhány nap leforgása alatt két példányt is sikerült filmre venni brit és ausztrál természettudósoknak.

Az első FKKO a colchesteri BCMMA 9-en, a Theo Michailidis – Corrin Eaton meccs kezdő menetének végén bukkan fel egy szemvillanásnyi időre. A videón az ötödik perctől látható.

A második a melbournei Hex FS debütáló rendezvényét emelte szakrális magasságokba a Jordan Cameron – Luke Mark Catubig találkozón.

Becsüljük meg ezeket a felvételeket, örüljünk a jó szerencsénknek, és a természetfotósok biztos kezeinek, mert ilyen nyíltan valóban csak szökőévente egyszer mutatkoznak ezek a nemes nagyvadak. Töltsünk ki egy pohár kiváló bort, dőljünk hátra, és gyönyörködjünk a példányok arányaiban, a mozdulatok kecses tökéletességében.

 

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

td_ertesites.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr457004195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása