TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

King Mo: Tito kemény csávónak gondolja magát, pedig nem az

2014.11.28. 13:40 td_hriczuakos

6136345824_e08b210b35_o.jpg

Megint egy kisebb „téli szünet” következik a Bellator-nál, ahogyan azt már korábban megszokhattuk. Coker és társulata legutóbb sem okozott csalódást, a CEO-váltás óta lényegesen izgalmasabbak a gálák, mint azelőtt. Jóval kevesebb alkalommal van szükség a pontozóbírók munkájára, ráadásul a nagy nevek folyamatosan kopogtatnak a bejáratnál. Most pedig egy Tito vs King Mo viszály van kialakulóban, amely a következő évben könnyen egy párosítássá forrhatja ki magát. Lawal elérkezettnek látja az időt arra, hogy elhallgatassa Ortiz-t, mely eddig a Bellator-ban sem Shlemenko-nak, sem pedig Bonnar-nak nem sikerült:

 

„Tito egyszer felrakott egy képet, amelyen két gorilla küzdött egymással, majd azt írta a képhez, hogy az egyik én vagyok, a másik meg Rampage. Letöltöttem a fotót, mert később szembesíteni akartam vele, persze mindent a megfelelő időben. Meg fogom találni ezt az időt, és akkor majd szépen elbeszélgetünk.”

 

„A gála hetében nem is mondtam neki semmit, de most, hogy ennek már vége van, nyugodtan találkozhatunk egymással. Szerintem egy szót sem mer majd szólni, végig befogja majd a száját.”

 

„Nem tudom, hogy a Spike TV-t mennyire érdekelné egy King Mo vs Ortiz meccs, mert tudom, hogy Tito-t semennyire. A válaszaiban nem felel őszintén, csak össze-vissza beszél, mert azt hiszi, hogy egy kemény csávó, pedig valójában nem az.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr596938327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása