TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Cormier: Egyáltalán nem sajnálom Gustafsson-t

2014.10.30. 10:11 td_hriczuakos

patrick-cummins-daniel-cormier-mandalay-bay-mma-ufc-170-press-conference-850x560.jpg

2015 januárjában mérkőzik majd egymás ellen Jones és DC, akik a médiában van lökdösős-megborítós jelenettel már komolyan befűtöttek a találkozónak. Személy szerint nekem már csak ez elég lenne a gála megtekintéséhez, azonban egyéb okok miatt is érdekes lesz majd a PPV. Jones eredetileg Guszti ellen ment volna egy visszavágót, de a svéd fiú sérülése miatt Cormier vállalta a beugró szerepét, de mivel tudjuk, hogy mostanság divat az UFC-ben a harcosok lesérülése, természetesen nem az eredetileg tervezett időpontban jön létre a meccs. Alex tehát mondhatni szopóágra került, DC meg élete nagy lehetőségének kapujában áll, ja, és amúgy csöppet sem érdekli, hogy Guszti hogyan érez:

„Minden a körülmények miatt alakult így, ez ennyire egyszerű. Néha megadatik az embernek egy lehetőség, amikor előre kell lépnie ahhoz, hogy meg is kapja azt. Nem sajnálom Gustafsson-t, és nem is fogom, azért, mert a 2015-ös év végéig várnia kell majd. Meg fogom verni Jones-t, aki aztán azonnal kapja a visszavágót, így tehát Alex megint a körülmények áldozata lesz. Szóval nem, egyáltalán nem sajnálom őt.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr646845883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása