TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Hector Lombard vs Tyron Woodley: Csak egy öv van!

2014.10.16. 15:07 td_titusz

Tyron Woodley sok rajongónak okozott csalódást, amikor lemondta az ajánlatot, hogy megküzdjön Hector Lombarddal. Egyszerű indoka volt a dolognak: "Nem akar olyan emberrel küzdeni, akivel egy csapatban, az American Top Teamban edzenek." Az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy Lombard állítása szerint nemhogy nem barátok, még sparring partnerek sem.

mont_ufc_95.jpg

Emellett a főnök, Dana White sem repdesett a boldogságtól, mikor megkapta Tyron válaszát, de mivel kihúzta őket a csávából, mikor kései beugróként segített. Tudjuk jól, hogy White nem nagyon szokta erőltetni a csapattársak közötti bunyókat, de nincs mindenki ezzel így. Közéjük tartozik az ATT vezetőedzője, Ricardo Liborio is, aki az MMA Fighting.com-nak azt mondta, hogy ez egy egyéni sport, és a célja mindenkinek ugyanaz: a bajnoki öv. Ha az ígéret földjére a barátodon keresztül vezet az út, akkor menj rajta keresztül.

Ricardo_Liborio.jpg

Liborio szavai:"Itt van nekünk Robbie Lawler, Tyron Woodley, Hector Lombard, Thiago Alves, Ben Saunders, Colby Cobington. Sok nagyszerű tehetség van 170 fontban. Mint mondhatnánk nekik? Csak egyetlen öv van, és ők megértik ezt. A küzdeniük kell, küzdeni fognak. Mindkettejük számára különböző edzőtábort tudunk csinálni. Nem örülnénk neki, ha ilyen történne, de ha igen, akkor meg kell küzdeniük. Végül is ez egyéni sport. Sok ideje mondjuk már azt, ők meg is értik, és én nem lennék egyikük sarkában sem. Tyron és Hector, mindkettejüket én edzem. Ne is kérjenek tanácsot. Én nem leszek ott. Akárki nyer, az ATT nyer. Tyron esetleges Hector elleni meccse könnyű lenne, mert Tyron sokszor edz a saját termében, szóval megtalálnánk a módját, hogy mindkettejüket felkészítsük. De sosem keverednék ilyenbe, inkább otthonról nézném meg."

És ne feledjük, hogy Robbie Lawler megkapta második lehetőségét, hogy az övért küzdjön Johny Hendricks ellen (2014. december 6, Las Vegas, UFC 181), és minden esélye megvan, hogy meg is szerezze azt. Amennyiben így történik, "Ruthlessnek" biztos meg kell majd védenie a címét egy ATT-s harcostárs ellen. Liborio véleménye szerint, ha ez megtörténik az egy dolgot fog bizonyítani: hogy valamit nagyon jól csinál, ha két csapattárs küzd a címért. Egy biztos, ez így leírva nagyon szépen hangzik, de mindezt tető alá hozni, na az egy másik küzdelem.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr306796577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása