TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Shogun csak 2 győzelemre van egy címmeccstől?

2014.10.15. 17:23 td_hriczuakos

040_Mauricio_Rua_gallery_post.jpg

A brazil Combate.com csapata nemrégiben mikrofonvégre kapta Rua menedzserét, Eduardo Alonso-t, aki szerint ügyfele mindössze 2 győztes meccsre van a bajnoki címtől. Kijelentését pedig azzal indokolta, hogy Shogun legendás alakja a sportnak, aki ráadásul mindig szórakoztató meccseket hoz. Bár a címmérkőzés nagyban múlik a körülményektől is, valamint a harcosok sérülése sem elhanyagolható dolog, továbbá a bajnok inaktivitása is döntő szerepet játszhat ebben. Ez eddig mind szép és jó, de a helyzet az, hogy Shogun 2009 óta nem tudott zsinórban két megnyert meccset hozni, így pedig nem fest túl jól a szénája, ráadásul következő ellenfele, az angol Jimi Manuwa nem az a könnyen megszeppenő típusú harcos, vagyis a brazil legendára megint nem vár könnyű találkozó.

Shogun Rua készül Manuwa ellen

Rua pár hónapja új szerződést írt alá, vagyis a visszavonulásra továbbra sem nagyon gondol, a bajnoki címről továbbra sem tett le, bár az elmúlt időszakban már nem mutatta azt a formát, mely korábban jellemezte stílusát. Shogun tehát küzd tovább, rajongói pedig csak bizakodhatnak abban, hogy nem fut bele ismét egy komolyabb kiütéses vereségbe.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr636794965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása