TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Éltető Daniella: Köszönöm mindenkinek a támogatást a WKU VB-cím megszerzésében!

2014.10.13. 16:54 td_axl

éltető-daniella_1.jpg

Ahogy tegnap oldalunkon arról már olvashattatok, Éltető Daniella Svájcban a Fight for Glory 4 rendezvényén profi WKU Thai Box világbajnoki címet szerzett. Daniella hazatérvén a mérkőzés körülményeiről mesélt a TOTALDAMAGE-nek, roppant hálás mindenkinek a támogatásért, hamarosan pedig ismét szurkolhatunk neki:

Egyáltalán nem volt egyszerű a felkészülés az előzmények miatt: a fogorvosi egyetem kezdése miatt is sok új feladatom volt, ráadásul rövid időn belül két meccset is le kellet mondanom betegség miatt! Az egyiket gyomor fertőzés miatt augusztusban mondtuk le sajnos , WKN címmeccs lett volna Boszniában Rehák György Mester segítségével. A másikat két hete kellett lefújni influenza és láz miatt, ez egy profi Thai Box cím lett volna egy izraeli lány ellen Bukarestben.

 

Sajnos nem tudtam hamarabb utazni Svájcba, mert csütörtökön délután még vizsgám volt az egyetemen. Az ellenfél a 34 éves Francia Magali Foroni tapasztalt versenyző volt, folyamatosan támadott, próbált nyomás alatt tartani, de láttuk a gyenge pontokat is és a küzdelmet erre építettük fel. A gyenge pontja a lába volt, miután ezt támadtam minden adandó alkalommal, de ennek ellenére rengeteg körívrúgást elbírt a combja kívül és belül egyaránt!

 

A negyedik menetben jó erősen sikerült clinchbe fognom és folyamatosan térdeltem, könyököltem. A 4.menetben bedobták a törölközőt és így technikai KO-val nyertem! Lesz még idén egy nagy meccsem külföldön, remélem három hét múlva összejön Milánóban! Kisebb sérüléseim azért vannak, de gondolom az eddig bevált praktikák segítenek. Regenerálódnom kell pár napig még, aztán természetesen folytatom a felkészülő tréninget. Köszönöm szépen mindenkinek a biztatást! A Shindokai-Kan Hungary - KYO-Shin SE klubnak , edzőmnek, mesteremnek és édesapámnak, Éltető Péternek és Laub Jánosnak 4.Dan a támogatást, felkészítést. Sporttársi üdvözlettel Éltető Daniella

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr886787601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása