TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Anderson Silva: Még mindig kísért a lábtörésem pillanata

2014.09.16. 17:06 td_axl

anderson-silva_1.jpg

Anderson SIlva az UFC 168 során szenvedett katasztrofális lábtörést Chris Weidman ellenében, mely után sokan pályafutásának végéről beszéltek. Az UFC történetének legsikeresebb bajnoka azonban már a sérülést követően azonnal jelezte, hogy nem hagyja így abba, januárra fixáltak is neki egy Nick Diaz elleni szupermeccset. Diaz ugyan a napokban bajba került, de nem feltétlenül ez zavarja a korábbi középsúlyú bajnokot:

Már rég edzésbe álltam, az erőm és a kondim visszanyertem, ezzel nincs gond. Az önbizalom az, ami nem állt helyre még, félelem nélkül ismét úgy rúgni, mint korábban. A mozdulatok jönnek maguktól, de a félelem is ott van a gondolataim között. Pszichológusra van szükségem, hogy a sérülés pillanatainak emlékét fel tudjam dolgozni, hogy el tudjam felejteni. Persze, tudom, hogy nem sérülök meg még egyszer így, de akkor is, sosem akarom újra átélni azt a fájdalmat. 

 

Láthattok még küzdeni a ketrecben, de az övért már nem megyek. Nincs türelmem már ehhez az úthoz, úgy érzem, hogy a visszavonulás pillanata napról napra közelebb van. Csak egy Ayrton Senna volt, csak egy Pelé és csak egy Anderson Silva. Aki látott bajnokként, az így jegyezzen meg, mert többé már nem leszek az, ez már a múlt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr406703785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása