TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Dana White: Ha GSP úgy akarja, azonnal mehetne a címért

2014.09.12. 21:05 td_titusz

7744275-750x340-1404135538.jpg

Az UFC.com-on heti rendszerességgel megjelenik egy interjú Dana White-tal, melyben az MMA világának aktualitásait feszegetik. A műsor címe, „The Download”. Sok mindenről szó eset Eddie Alvereztől Jon Jonesig, és mint a címben olvashattátok, GSP is kapott pár sort. Bár a korábbi váltósúlyú királyról továbbra sem tudjuk, hogy végleg szögre akasztotta-e a kesztyűt, vagy csak pihen egyet, egy biztos, ha visszatér azzal küzd meg, akivel csak akar.

Dana White: „Ha GSP visszajönne elég nehéz lenne megtagadni tőle, hogy egyből a címért menjen, értitek nem? GSP azt csinál amit csak akar. Ha visszajön, és az övért akar menni, akkor az övért fog küzdeni. Azt csinál, amit csak szeretne.”

Érdekesen hangzik, főleg annak tükrében, hogy St-Pierre edzője, Firas Zahabi azt mondta, hogy véleménye szerint a korábbi bajnok 2015-ben visszatér:

Személyes véleményem, hogy még mindig rengeteg küzdőszellem maradt benne. Azt hiszem, hogy 34 éves koráig nem igazán fog újra formába lendülni. Szerintem van benne még néhány meccs, de nem akarok helyette nyilatkozni. Lehet, hogy visszavonul, és akkor sem okolhatjuk őt semmiért”.

Egy biztos, sokan látnák ismét az Oktagonban a kanadai harcost, reméljük, ha valóban visszatér, azt a régi formájában teszi, mármint a régi régi formájában, és ismét lehengerlő győzelmekkel fog szórakoztatni minket. Azonban lábjegyzetként érdemes megjegyezni, hogy Dana White mindenek előtt figyelembe veszi, hogy a harcos karrierje ne befolyásolja egészségi állapotát, és jó példa erre a kopasz barátja, Chuck Liddell. Liddell lehengerlő harcos volt, de amikor sorra kapta a kiütéseket, barátja és főnöke közölte, hogy jobb lenne visszavonulót fújni. GSP jelenleg térdműtétjéből lábadozik, és vélhetően októberben kezdheti meg MMA edzéseit. 

Jon Jones népszerűségéről

Joe Rogan mindenhol a címlapra került azon kijelentésével, hogy véleménye szerint Jon Jones sokkal népszerűbb harcos lenne, ha fehér bőrrel született volna. Rogan nem érti, hogy Jones miért nem sokkal népszerűbb az eredményei tükrében. Joe egyetlen PPV mérkőzését sem szalasztaná el, és így adott hangot csodálkozásának, hogy vajon ebben mennyi rasszizmus lehet.

jon-jones.jpg

Whitenak más álláspontja van:

„Ki mondta, hogy Jones nem népszerű? Amennyire az üzlet engedi, Jones nagyon népszerű. Szerintem Joe arra gondolt, hogy miért nem egy kimondott szupersztár a srác. Tehetséges, két testvére NFL játékos, és így tovább. Semmi kétség, hogy Jonnak voltak ballépései mióta bajnok, de azt nem mondanám, hogy nem népszerű."

 Rogan kijelentése után twitteren magyarázta a bizonyítványt:

„Azt mondtam, hogy eltűnödöm, hogy ebből mennyi lehet a rasszizmus. Kulcsszavak: CSODÁLKOZOM ÉS ELTŰNŐDÖM. Én nem azt mondtam, hogy Jones nem népszerű, mert aki nem szereti az rasszista. Ez egy téma, amit meg kell beszélni és vitatni. Ennyi.”

Dana White szerint ehhez semmi köze a bőrszínhez:

„Mike Tyson és Muhammad Ali is fekete. Lebron James is fekete. Rengeteg srác van, aki fekete és az emberek imádják. Vannak, akik nem. De emberi lények vagyunk. Vannak, akik szeretni fognak, vannak, akik nem. Én fehér vagyok, sokan szeretnek, de sokan nem.”

Eddie Alvarez bemutatkozása a ranglistán

Eddia Alvarez nem vesztegette az időt, és egyből a könnyűsúly elitjébe ugrik fejest, hiszen Donald „Cowboy” Cerrone ellen fog megküzdeni az UFC 178-on, szeptember 27-én. A 30 éves harcos a 14. helyen debütált a z UFC ranglistán, melyet sokan nem hagytak szó nélkül. Véleményük szerint Alvarez sokkal nagyobb név ennél. Dana is meglepődött:

„Mi a pi**a, nem is tudtam. Szerintem is kicsit alacsony, de tudjátok mit? Ez egy elég rossz helyzet Eddienek. Véleményem szerint karrierje legjobb éveiből vesztegetett el időt, mert ahol volt, ott nem foglalkoztak vele. Már csak hetek választanak el attól, hogy megtudjuk hova is tartozik.

Imádom Cowboy Cerrone-t, egyike a kedvenc bunyósaimnak. Eddia Alvarez évek óta erre a lehetőségre várt, és végre ideért. Szerintem jó kis meccs lesz. Eddie-t tenném esélytelenebbnek, mert elég nehéz dolgokon ment keresztül, és Cowboy ellen megy, akinek nagyon fut most a szekér. Cerrone mentálisan, érzelmileg, és fizikailag is ott van, szóval komoly meccs lesz. Sok mindent meg fog válaszolni.”

alvarez.jpg

Szóval GSP kapcsán továbbra is egy hírre várunk, hogy mi fog történni vele, míg Jon Jones 2015 januárjában öregbítheti hírnevét. Eddie Alvarez sok huzavonán ment keresztül, hogy bekerüljön a legnagyobb szervezethez, kérdés, hogy nem-e jár majd úgy, mint Hector Lombard, aki nagy várakozásokkal és elvárásokkal ékezett, de nagy csalódást okozott.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr296692939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása