TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Rumble Johnson: Felmegyek nehézsúlyba, és kiütöm Overeem-et

2014.08.28. 09:42 td_hriczuakos

Anthony-Rumble-Johnson.jpg

Nem zajlott le zökkenőmentesen Alistair Overeem csapatváltása, miután a napfényes Floridát maga mögött hagyva úgy döntött, hogy inkább Új-Mexikó felé veszi az irányt. Hallani lehetett olyan pletykákat, hogy a Blackzilians háza táján a holland harcos nem bánt épp kesztyűs kézzel edzőpartnereivel, aminek jó néhányan megitták a levét. Most pedig elvileg Jones sérüléséhez is köze van The Reem-nek, aki majdnem Arlovski soron következő fellépését is elintézte, de a képek tanulsága alapján nincs harag a felek között. Viszont Boca Raton-ban néhányan nem felejtenek, köztük Rumble Johnson sem, aki meglepő kijelentést tett korábbi csapattársával kapcsolatban:

„Ha Joe Silva felhívott volna, és felajánlotta volna ezt a meccset, akkor elfogadtam volna az ajánlatot, mindenféle hezitálás nélkül. És nem csupán azért, mert egyébként is nehézsúlyban képzelem el a hosszú távú karrieremet. De mielőtt visszavonulnék – amit egyébként nem mostanában tervezek – szeretnék néhányszor nehézsúlyúként harcolni.”

 

„És most, Alistair Overeem lenne a tökéletes ember. Nagyon szeretném kiütné őt, méghozzá egy hatalmas mosollyal az arcomon.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr186639485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása