TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

50 Cent kihívta Floyd Mayweathert-t! Oda a barátság?

2014.08.26. 11:59 td_titusz

50-Cent-Floyd-Mayweather.jpg

50 Cent nekitámadt Floy Mayweathernek. No nem kell véres párbajra gondolni, csupán arra hívta ki Instagramján keresztül, hogy olvasson fel egy oldalt a Harry Potterből, az ASL Ice Bucket Challange helyett.

Bizonyára sokan tudjátok, hogy a két fél üzleti partnerként élték életüket, mígnem a népszerű rapper azt mondta a boxolónak, hogy $750 000 fizet bármelyik, Mayweather által választott jótékonysági szervezetnek, ha egy oldalt fel tud olvasni a Harry Potterből hiba nélkül. Pár órával később 50 Cent emelte a tétet, amikor is újabb videót lőtt fel az internetre: "Nem akarlak túlzottan nyomás alá helyezni, tudom, hogy képtelen vagy kibetűzni a Harry Potterben lévő szavakat, ezért megengedem, hogy a sapkámról olvasd fel a Cat feliratot (Cat in the Hat)."

 

Mayweather sajtósa elmondta, hogy ha a bokszoló vállalja a kihívást, annak a közösségi oldalak valamelyikén fog eleget tenni. Érdekes kis "harc" lesz ez, kíváncsian várom, hogy Floyd kiáll-e, és útjára indul az új őrület. Money kezdte a balhét, "f*ck 50" szöveggel, + pár rapper arcot még felsorolt. Curtis nem értette a bekóstolást, de ha már így mennek a dolgok, akkor ne vizet borogasson magára, hanem tanuljon meg Floyd olvasni. Money stílusosan kitolta utolsó két, rekord összegű fizujának csekkjét, kommentben: ezt olvasd! Ha nem is tud Money Floyd olvasni, számolni tud, mi pedig sem előzőért, sem utóbbiért nézzük a meccseit. Szép az élet.

410x410xfloyd-checks.jpg.speedilic.ic.9d7IVQ6Kt0.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr576634503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása