TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Na ez miafranc? Overeem "cuki" tweetet tolt Arlovskival

2014.08.25. 20:40 td_titusz

overeem_3.jpg

Na, ezt magyarázza meg nekem valaki. A Jackson MMA háza tájáról jöttek a hírek, hogy Overeem tönkrevágta Jon Jonest, aki ezzel bukta a szeptemberi címvédését Daniel Cormier ellen, sőt, egész a 2014-es év maradék részét is ki kell hagynia. Aztán, hogy ne legyen idilli a kép, jött Arlovski, aki szintén panaszkodott a holland behemótra, hogy ej bizony, ő neki is majdnem eltörte a bordáit sparring közben. Sokan várták, hogy mikor jelentik be a hírt, hogy Overeemnek ismét új csapat után kell nézni, de ilyesmire végül nem került sor. Annál érdekesebb azonban a Reem augusztus 24-i tweetje, melyen Arlovskival látható széles mosollyal, az alábbi kiírással:"UFC nézünk a mérges csapattárssammal Andrei Arlovskival & barátok @ twin peaks"

Szóval már csak egy kérdés maradt. Vajon tényleg akkora vadállat Overeem az edzéseken mint mondják, és a kép csak a marketing része, vagy alapjában véve kamu az egész sérülésokozós sztori, és Jones valami más miatt kényszerült pihenőre. Amúgy Cowboy Cerrone is írta Twitterén, hogy Overeem egy tündét, és nincs vele semmi gond. Várom az ötleteket.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr336634461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása