TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Jorge Masvidal készen áll a bizonyításra

2014.08.19. 08:46 td_hriczuakos

method=get&s=jorge-masvidal-02-01-12-23-46-4-730.jpg

Már így is jócskán tele van tehetségekkel az UFC könnyűsúlyú mezőnye, mindig akadnak olyan harcosok, akik jó teljesítményükkel igen komolyan felhívják magukra a figyelmet. Ez alól Jorge Masvidal sem kivétel, aki átmentette jó formáját, hiszen a Strikeforce-ban még egy címmérkőzésig is eljutott Melendez ellen, ott azonban nem tudott igazán kibontakozni, és végül egyhangú pontozásos vereséget szenvedett. Az UFC-ben nagyszerűen muzsikál eddig Pumukli ATT-s csapattársa, egyedül Rustam Khabilov ellen szenvedett vereséget, emellett 4 mérkőzést tudott behúzni. Legközelebb szívesen megmérkőzne egy rangsorolt ellenféllel, mint pl. Bobby Green, aki legutóbb élete legnagyobb győzelmét húzta be, miután sikerült elkapnia Josh Thomson-t. Masvidal gondolatai egy Green elleni meccsről:

„Bobby az a típusú ellenfél, akit ha szájba vágsz, keményen rákapcsol. Én is ilyen vagyok, ha megütsz, akkor megyek utánad. Szóval talán lassan kezdődne a meccs, kicsit kiismernénk a másikat, mert hozzám hasonlóan ő is lassan kezdi a meccseit, de ha valamelyikünk beindulna, nem lenne megállás. Végül azonban az én kezemet emelnék a magasba.”

 

„Nekem nincs stratégiám a mérkőzésekre, nem nézegetek felvételeket az ellenfeleimről. Csak simán felkészülök, és csupán magam miatt aggódok. Formába hozom magam, és nem érdekel, hogy ők mit csinálnak, csak az érdekel, hogy én mit csinálok.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr816599119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása