TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Jones: Alig várom, hogy megmutassam DC-nek, mi is a helyzet a bajnokkal

2014.08.10. 15:11 td_hriczuakos

jon-jones.opxr-44905-mid.jpg

Már nem sok választ el minket az UFC 178-tól, ahol, bár Gustafsson sérülése miatt cserélődött a kihívó személye, az izgalmak továbbra is megmaradtak, mivel Cormier kapta a lehetőséget Jones ellen. A két fél kapcsolatáról tudjuk, hogy nem túl baráti a viszony, erről tanúskodnak a twitter bejegyzéseik is, no meg a médiában egymásról előadott szónoklatok sokasága. Daniel trónfosztást ígér, Jon meg csak legyint az ilyen nyilatkozatokra, vagyis a bajnok hozza a mérkőzés előtti magabiztosságát. Jones nemrég twitter oldalán osztotta meg rajongóival, hogy alig várja már a meccset:

„Alig várom már, hogy megnézhessem DC arcát, amikor rájön, hogy én nem vagyok Dan Henderson, vagy Patrick Cummins”.

Azóta tudjuk mi történt, Jones és DC egymást, na meg a többi UFC alkalmazottat sem kímélte, amikor összehoztak egy lightos kis balhét, ezzel jól megágyazva a várhatóan magas PPV számoknak. És azóta sem javultak a kedélyek, megy a sárdobálás a két fél részéről, mindig sikerül megtalálni valamivel a másikat. Közben Gustafsson is megszólalt, aki egyébként meg Jon-t várja győztesnek, akin revánsot venne, de Cormier nem biztos, hogy szó nélkül hagyja a dolgot. Páran kiszúrták, hogy a balhé előtt durván le volt izzadva Daniel, sokan azt mondják, ez annak köszönhető, hogy már most tudja mi vár rá szeptemberben.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr766585399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása