TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Wandy kihívta Hendot, jön a trilógia?

2014.08.07. 19:06 td_Emree

wanderlei-handerson.jpg

Vajon harmadszorra is összecsapnak?

Néhányan biztosan emlékeztek a legutóbbi TUF Brasil edzőinek kálváriájára, a teljesítményfokozó szerekkel. Mi is nem kevés cikket szenteltünk a témának, viszont Chael Sonnen mellett Wanderlei Silva mostanában kicsit háttérbe szorult. Most megtörte a csendet, és tette ezt igen merészen, hiszen kihívta Dan Hendersont, aki el is fogadta a kihívást. Önmagában az sem gyenge, ha valaki kihívja Hendot egy bunyóra, de Wandy mindezt úgy teszi, hogy nemrégiben szó szerint elmenekült a dopping vizsgálat elől.

Nem az én tisztem megítélni a dolgot, de valakinek vagy nagyon sok vér van a pucájában, vagy nagyon sok hiányzik neki fejben. Wanderlei kommentárja:

„A lehető leghamarabb újra harcolni akarok, ez lenne az ötvenedik küzdelmem. Szeretnék egy különleges cardra kerülni. Nem újdonság, hogy szeretnék kiállni Vitor Belfort vagy Chael Sonnen ellen, de Dan Henderson szintén egy olyan ember, akivel kiállnék és lehetőség is van rá. Jelenleg 1-1 az egymás elleni mérlegünk és jó lenne egy harmadik meccs, hogy rendezzük a kettőnk dolgát. Az utolsó mérkőzésemen a Prideban elvette tőlem az övemet, ha létrejön ez a párosítás megkérem, hogy hozza el és a győztes haza viheti. ”

Silva 2000. december 9-én a Pride 12. gáláján pontozással legyőzte Hendersont. Hét évvel később, 2007. február 24-án, szintén egy Pride gálán, egészen pontosan a Pride 33-on Hendo kiütötte Wandyt és elvette tőle a Pride középsúlyú bajnoki címét.

„A bunyónak nálam kéne lezajlania, csodálatos lenne, ha a curitibai futball stadion adna helyet neki, ahonnan származom. Az UFC sok gálát promótál, ahol olyan meccsek is vannak, amikről az emberek nem is tudják, hogy létrejönnek. De a Dan Henderson vs. Wanderlei Silva meccset nagyon nem kéne reklámozni. A bunyó két bajnok közt minding nagy tűzijátéknak ígérkezik.”

A kihívott fél a Twitteren válaszolt:

„Nekem ok a dolog, ti mit gondoltok srácok? Wanderlei Silva trilógiát akar ellenem.”

Azt nem tudom, ti mit gondoltok, de azt, hogy én mit, azt igen. Wanderlei nem küzdött tavaly márciusa óta, ahol ugyan kiütötte Briann Stannt, de teljesítménye előtte is igen hullámzó volt, és ő sem lesz fiatalabb. Ha már a kornál tartunk, Henderson sem mai csirke, de még mindig kőkemény és rendszeresen lép ketrecbe, így nála a „ring rozsda” nem játszik.

Ami még kérdés lehet, hogy milyen súlycsoportban jönne létre a mérkőzés? Szerintem mindkét harcos rengeteget tett le az asztalra, és imádom nézni a meccseiket, de lassan el kellene gondolkozniuk a visszavonuláson, ami esetleg egy ilyen mérkőzésben csúcsosodhatna ki. Viszont, ha úgy gondolják, hogy ez egy menetelés első állomása lenne az öv felé, akkor sajnos nagyon el vannak tévedve.

Ki nyerné A Wandy vs Hendo III meccset?
Robbana az H-Bomb, Wandy merevre ütve
Muaythai filézéssel Wandy vigyorogna a végén
Hendo mufogsorát lenyelve no contest
Jimmy "Sonnen" Jump befutna, no contest
Poll Maker

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr406581975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása