TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

WMMA közelről: Tecia Torres

2014.06.11. 10:00 td_axl

tecia_torres.jpg

Egy latin amerikai gyerkőc karate ruhában világbajnoki címről álmodozik. Eltökélt, szorgalmas, motivált, tehetséges. Soha nem hagy ki egy edzést sem, nem panaszkodik, nem sír, mert tudja, hogy ez az ő sorsa. Hosszú és küzdelmes az út, amit bejár, de tudja, hogy mit akar. Majd’ 20 éven át egy cél lebeg a szeme előtt, bajnoknak született. Most az American Top Team egyik leghajtósabb bunyósa, és hamarosan ő lehet a legújabb UFC öv első birtokosa. Minden esélye megvan rá, hiszen 2012-es profi bemutatkozása óta lehengerlő stílusban hozza a makulátlan mérleget.

A kislány a barbie-k helyett az edzőtermet választotta. Míg a többiek az utcán bandáztak, ő fiúkkal küzdött a karate edzéseken, az „Én kicsi pónim” helyett pedig a Kickboxert nézte a tévében. Eltökélt, szorgalmas, motivált, tehetséges. Hosszú haját copfba kötötte, mosolyogva felvette a kesztyűt és a fiúkkal csinálta végig az edzéseit. Sohasem volt bizonytalan, boldogan járta végig az útját. A TUF 20. szériájának egyik legkeményebb harcosának agresszív, lehengerlő stílusa garantáltan izgalmas meccseket ígér. Tecia Torres rászolgált a nevére: „The Tiny Tornado”

Ismerősen cseng a név mégsem ismered a feltörekvő wmma-generációt, akik a csinos pofi mellett technikás, brutálkemény harcosok? Nos hát itt az idő, hogy megismerd a wmma harcosait kis hazánkon innen és túl, és minden kétséget eloszlassunk a fejekben: a nőknek igenis van keresnivalójuk a ketrecben.

írta: td_fruska

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr886291852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sandokohn - a maláj jiddis 2014.06.11. 21:58:54

Gratula, hogy a sok bunkó tapló férfi mellé ( azok akik művelik ezt a sportnak álcázott kocsmai verekedést ) végre egy nőnek is sikerült lesüllyednie.

Gekko 2014.06.11. 23:32:26

@Sandokohn - a maláj jiddis: A stílus maga az ember. De mond tovább nyugodtan:-)

Sandokohn - a maláj jiddis 2014.06.12. 09:51:02

@Gekko: Valami értelmesebb észrevétel, Mr. Közhelyszótár?

doglottlo 2014.06.20. 18:46:04

@Sandokohn - a maláj jiddis
Kedves jiddis
elnézve hozzászólásaidat nagy mennyiségű ismereteid lehetnek a Küzdősportok terén, főként az mma irányában. Bár ha jobban megnezem eddigi kommentjeidet amit nagy nyilvánosság elé tártál véleményem szerint helytelenül akkor azt a következtetést vonnam le hogy nem lehetsz valami iq-betyár. Itt van pár kommented ha nem sikerülne visszaemlékezned és értse más is, hogy miről írok ( Sandokohn - a maláj jiddis 2014.06.10 14:12:20
Szép aranyere van.
Viszont szúrható rendesen.
Sandokohn - a maláj jiddis 2014.06.16 12:54:08
Azért megsprickolnám vele a lefolyót.
Sandokohn - a maláj jiddis 2014.06.16 12:56:14
A fotósnak a kezét levágni és a nyakába akasztani
Sandokohn - a maláj jiddis 2014.06.19 12:24:59
Rendesen megpocsíkolnám őket! )
olvasva ezen hozzászólásaidat nem értem hogy van merszed mást illetve annak munkáját kritizálni.
bizonyára nagyon magányos lehetsz sok szabad perceid lehetnek mivel sem embertársaid sem az állatok nem foglalkoznak veled igy unalmadban inkább minél nagyobb bunkóságokat és hülyeségeket osztasz meg blogokon. Kérlek ezért ha kulturáltabb megnyilvánulásaid nincsenek inkább Tartsd meg magadnak ja és egy jó tanács mára Írd meg a leckédet és Menj aludni gondolom te is alvás közben vagy a legaranyosabb

doglottlo 2014.06.20. 19:00:21

@Sandokohn - a maláj jiddis: illetve még annyit, ha nem értenéd az előbbi kommentemet ne haragudj de csak Magyarul tudok nevedből adódóan te a középkori német - héber nyelvkevereket használhatod te mesüge pacák ;) feltételezem ezt érted
süti beállítások módosítása