TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Szegeden találkoznak az ország nehéz fiúi

2014.05.29. 10:53 td_axl

warriors.jpg

Újra ketrec épül a Szegedi Városi Sportcsarnok küzdőterén. Hogy milyen okból? Aki az ugráló várra vagy lakberendező kiállításra tippelt, az sajnos most tévedett. Az előkészületek okai a pénteken negyedik alkalommal megrendezésre kerülő profi ketrecharc gála lesz. A Szegedi Küzdősport Klub és a Magyar MMA Prémium Liga közös rendezvénye a már megszokott magas színvonalú, kemény meccseket és a legjobb harcosokat hozza el a szegediek és az odalátogatók számára péntek este.

A márciusi sikeres bemutatkozás után immáron a harmadik fordulójához érkezik a Magyar MMA Prémium Liga a szegedi állomással. Ezúttal pedig az igazán súlyos pofonok borítékolhatók, miután félnehéz- és nehézsúlyban is tornát rendeznek az est folyamán, melynek végén mindkét súlycsoportban öv kerül a bajnokok derekára. A nehézfiúk mellett alacsonyabb súlysportokban superfightokat láthatnak majd a nézők. Ketrecbe láthatók lesznek természetesen a Sárközi MMA Team növendékei, köztük a nehézsúlyú torna résztvevője, Jani István, -93 kg-ban Maróti István és Ökrös Sándor. A superfightok közt Bacsó Márió, Máté László, Forró László, Csernicsek László, Hegedűs András, Juhász Nagy Péter és Faragó Antal. Mindenképpen említésre méltó még a hazai kempo két meghatározó harcosa, Lévai László és Szűcs Gergő, akik szintén harcba szállnak péntek este.

Akik ott voltak az előző három profi szegedi gálán, azoknak nagy valószínűséggel nem kell külön magyarázni, hogy milyen hangulat várható az új szegedi csarnokban. Akik még nem voltak, nekik pedig főként kihagyhatatlan programnak ígérkezik. A péntek esti időpont lehetővé teszi, hogy ne kelljen a hétvége programját átszervezni, ha az utolsó pillanatban jön meg a kedv egy ütős estéhez.

Tehát akkor, péntek este, Szeged, Városi Sportcsarnok. Kezdés 19 óra. Ott leszel?

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr496226299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása