TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Shogun rablótámadás áldozata lett, Rua mesél

2014.05.26. 13:40 td_Emree

mauricio shogun rua wallpaper ufc mma.jpg

Hi Jack/hijack!

A viccet félretéve közelmúltban beszámoltunk róla, hogy még az, olyan a ketrecben/ringben félisten számba menő emberekkel is megtörténhet a baj, mint Mauricio Rua. Mindenki Shogunja rablótámadás áldozata lett. Mielőtt valakinek tévképzetei támadnának, a helyzet komolyságáról tudni kell, hogy Brazília egyes részei sajnálatosan elég kemény helynek számítanak ebből a szempontból a mai napig. Következzenek Shogun sorai az esetről!

„Egy fotózáson vettünk részt José Aldoval, amit a Venum számára csináltunk, egy barátom Pixote vezetett. Miután végeztünk, felvettük Eduardo Alonsot és Demian Maiat a Barra da Tijucanaban lévő hoteljüknél, majd elindultunk vacsorázni egy étterembe. Megnéztük a UFC gálát, utána pedig visszavittük őket a hotelba.

 

Pixote vitt vissza Niteroiba és, amikor a Rio-Niteroi hídhoz értünk egy autó állt keresztbe előttünk, amiből négy fegyveres férfi ugrott ki. Semmit sem tehettünk. Mindent bent hagytam a kocsiban. Arra gondoltam, hogy a tárcám és a telefonomat mégsem hagyom bent, de arra jutottam, hogy esetleg azt hinnék, hogy fegyverért nyúlok, így ezeket is a kocsiban hagytam.

 

Linha Vermelhaban voltunk hajnali fél háromkor, két mérföldre (nagyjából 3,2 kilométer) a legközelebbi rendőrőrstől. Örülök, hogy senkinek nem esett baja!”

Az interneten már arról szólnak a pletykák, hogy esetleg valaki így próbált keresztbe tenni Shogunnak, én mindenesetre örülök neki, hogy mindenki épp bőrrel megúszta! Reméljük mihamarabb, olyan terepen látjuk, ahol eséllyel veszi fel a küzdelmet.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr906210214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása