TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Dana White: Jonesnek be kell fejezni a szemnyomkodást!

2014.05.03. 15:30 td_Emree

Aki megnézte az UFC 172 gálát az biztosan jól szórakozott, kiváló párosításoknak és hatalmas küzdelmeknek lehettünk szemtanúi. Azonban volt valami, ami sokaknak szemet szúrt. Ez pedig Jon Jones ujjhasználata volt a Teixeira elleni főmeccsen. Erről a blogon is olvashattatok már, de Jones korábbi ellenfelei is szóba hozták a dolgot. Azonban a legutóbbi eset mellett, már az UFC elnöke, Dana White sem mehetett el szemlesütve. A gálát követően Ariel Helwani kérdezte többek közt erről is az UFC mindenható urát.

Dana ezt válaszolta a témában feltett kérdésre:

„Meg kell akadályoznunk a dolgot. A nyitott kesztyű és az, hogy a kezet az arcra teszik nem jó, de sajnos megtörténik, főleg ha valakinek nagy az ütőtávja. Sajnos sokszor előfordul.”

Az egész interjút itt tekinthetitek meg:

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr996101504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása