TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Palhares lemondta a Fitch elleni mérkőzést

2014.05.02. 09:50 td_hriczuakos

FIGHTPLAY-fightplay-palhares.jpg

A WSOF eredetileg július 5-re tervezte a Rousimar Palhares vs. Jon Fitch meccset, mely a szervezet váltósúlyú bajnoki címéért volt kiírva. Az újdonsült bajnok, a brazil Palhares tehát egy szintén ex-UFC-s arccal találkozott volna, azonban Rousimar a napokban személyes problémákra hivatkozva lemondta az összecsapást. Mondani sem kell, hogy nem fogadta kitörő taps a bejelentést házon belül, pláne úgy, hogy a brazil egy ideig meg sem akarta indokolni döntését. Végül hosszas egyeztetések után Palhares kiadott egy közleményt, melyben úgy fogalmazott, hogy édesanyja egészségügyi állapota miatt nem tudna rendesen felkészülni Fitch ellen.

A bajnok mamája ugyanis nem örvend túl jó egészségnek, Rousimar pedig szeretné saját maga gondozni. A brazil harcos szerint nem lenne fair, ha úgy kellene kiállnia, hogy nem tud teljesen összpontosítani, ezért döntött úgy, hogy inkább nem vállalja a meccset. Így azonban Jon nem kap új ellenfelet, megvárja a bajnokot, a gála azonban új főmérkőzéssel megy tovább, a Justin Gaethje vs. Nick Newell meccs majd a könnyűsúlyú öv sorsáról dönt. De ezen az estén lép ketrecbe 2 szintén jól ismert bunyós, Melvin Guillard, valamint Jake Shields, akik egyaránt az UFC-ből való menesztésük után próbálhatnak meg visszakapaszkodni a csúcsra.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr466103506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása