TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

UFC 170: Rousey vs McMann Countdown

2014.02.22. 16:32 td_axl

ufc170-countdown.jpg

Ha már UFC 170, ha már Las Vegas és ha már Ronda Rousey, akkor természetesen nem maradhat el a Countdown sorozat sem, mely az UFC jól bejáratott, gálát megelőző dokusorozata. A buli főszereplőivel ismerkedhetsz meg közelebbről, ha eddig még nem lett volna szerencsét nyomon követni pályafutásukat. Rousey esetében ezt nehéz volt eddig elkerülni, ugyanis szinte a teljes női MMA-t a hátára pakolták az elmúlt évben, hiába van egy külön szervezet már erre (Invicta Fc).

Hogy izgalom és dráma is legyen az elmúlt gálákhoz képest, az UFC kihozta Rashad Evans sérüléséből a legtöbbet: elhozta Patrick Cumminst beugróként Daniel Cormier ellen. Cummins egy kis kávézóban melózva várta a nagy kiugrási lehetőséget, közben meg persze Sonnen és Munoz edzőpartnere volt, kisebb ligákban meg már nem találtak neki ellenfelet. Cummins igencsak nagy pofával próbálja kihasználni élete lehetőségét, komolyan ráment Cormier agyára, de a füst mellett hajnalban meglátjuk ennek a dolognak a lángját is. Annyi biztos, hogy hírverésben máris jobban áll az UFC ezzel a történettel, mint amit az Evans vs DC hozott volna.

Rory és Maiai szinte el is törpülnek most a történetben, pedig ők is kaptak egy részt a Countdown-ban.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr175827027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása