TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Pat Barry leszerződött a Gloryhoz!

2014.02.04. 20:22 td_titusz

Nem is telt el olyan sok idő a visszavonulás után, Pat Barry máris megtalálta új otthonát. Barry twitterén erősítette meg a hírt, hogy csatlakozott a kickbox szervezethez, és első mérkőzése májusban lesz, eddig meg nem nevezett ellenféllel szemben.

patbarry.jpg

Egy biztos. Barry végre ismét olyan terepre "tévedt", melyen otthonosan mozog, és nem kell rettegnie a szekrényből előugró mumus, a birkózás ellen. Azonban erőre kaptak ismét a kritikus hangok, melyek folyamatosan azt kántálják, hogy így is komoly gondban lesz HD, mivel a közel 240 fontos súlyához (ami ugye bőven nehézsúly) eléggé alacsony testmagasság, 180 centiméter társul. Az UFC-ben többnyire megoldotta a problémát, kíváncsi leszek, hogy a csak állóharcból álló küzdelemre hogyan fok akklimatizálódni.

Annak érdekében, hogy ne egyből a mélyvízbe ugorjon, Barry benevezett a WKA Észak-Amerikai bajnokságára, melyet március 22-én rendeznek Richmondban. Virginia államban.


Pat-Barry-kicking-UFC-Photo.jpg

Egyenlőre nem tudni, hogy merre folytatja tovább küzdősport karrierjét, egy biztos, hogy birkózás nem lesz terítéken a közeljövőben. Mást nem tudok mondani, mint sok sikert neki a továbbiakhoz! Mit szóltok, Nektek hiányozni fog az UFC mezőnyéből?

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr265796980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása