TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Herbák István Grazban győzött

2014.01.26. 15:59 td_axl

A Dunaharaszti Kempo Sport, a Hegyvidék Küzdősport Akadémia, és a Nagykátai Kempo Klub részéről 1-1 versenyzőt delegált Grazba Rozman István a WKF Világszövetség Európai Profi szakág Elnöke, és Felföldi " hegylakó " Szabolcs Profi MMA Világbajnok, többszörös Kempo Világbajnok. A 3x5 perces UFC szabályrendszerben játszandó mérkőzéseken Sós Tibor ( Dunaharaszti Kempo Sport ), Antal Gergő ( Nagykáta Kempo Klub ), és Herbák István ( Hegyvidék Küzdősport Akadémia ) vettek részt Magyar részről.

herbak.jpg

Hármójuk közül először Sós Tibi lépett a ketrecbe a nála jóval izmosabb osztrák sráccal szemben. Tibit sérülése korlátozta, a tavaly októberi Európa Bajnokságon elszenvedett térdsérülése miatt a készülése felületes volt. Csak a küzdelem hetén tudott négyet edzenie, de így is bevállalta a mérkőzést. Rögtön az elején az osztrák egy lábra menést követően kiült rá, és osztani kezdte a pofonokat. Tibi feladta a meccset az első 10 ütést követően. Világosan látszódott ama tény, hogy felkészültségi hiányban volt.

A következő harcosunk Antal Gergő volt, nem volt ismeretlen Gergő a hazai nézőknek és versenyzőknek, hisz már többször is mérkőzött odaát. A Profi Box-ot is bátran vállaló harcosunkkal szemben az ellenfél tudta az ellenszert. Már a kezdésnél ( félve Gergő ökleitől ) levitte földre, majd az utolsó percben indított pörölycsapásainak köszönhetően a vezetőbíró végett vetett a küzdelemnek.

Következett Herbák István vs. Marcus Grosse mérkőzés. Iszonyat nagyot csatáztak a ketrecben, az est legnagyobb üdvrivalgásával, egyszer az egyik, egyszer a másik talált be. Marcus többször levitte Istvánt a földre lábra meneteleivel, de István mindig higgadtan kijött a nála 15 kg-mal nehezebb ellenfele fojtogatásaiból. Amiben jobb volt István az az amire edzője ( Felföldi " hegylakó " Szabolcs ) tanította mindig: az a kitartás. Szépen felőrölte az ellenfelet hiába volt erősebb nála, a végén egy térd rúgást követően összefogta a guillotine fojtást. Hiába a két vereség, ez a győzelem akkora volt, hogy elmúlatta velünk a vereség illatát. A közönség kántálta harcosunk nevét: István, István! Rozman István, és Felföldi Szabolcs elégedett voltak a Magyarok teljesítményével, amit tudtak itt azt kihozták magukból.

 - Felföldi " hegylakó " Szabolcs -

      MMA Országos Szövetség

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr115783481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása