TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Legend Fc 2: Invasion videók és gif gyűjtemény

2013.11.09. 20:27 td_axl

legend2.jpg

Tegnap este Moszkvában rendezték a Legend Fc második gáláját, mely próbálta összekaparni a nagyvilágból az innen-onnan mellőzött. vagy éppen kiöregedett, de nagy névvel rendelkező bunyósokat. A mérkőzések videóit itt nézhetitek vissza.

Eképpen kapott helyet a gálán például Paul Daley, akit rákfenéje szerint egy földön csomagolós sráccal raktak össze, Alexander Yakovlev meg tette a dolgát és iskolabunyót tartott az angol nagy ütő Daley-nek, egyhangú pontozással nyerve a küzdelmet. 

Daley vs Yakovlev

Aztán négyes K-1 szabályrendszerű nehézsúlyú torna jött, mely során Zabit Samedov és Melvin Manhoef találkozása volt az igazán mega párosítás. Samedov egyhangú pontozással vitte a bunyót, de felnyílt, ezért nem tudta folytatni a tornát. Helyette a tartalék mérkőzést Andrei Stoica ellen megnyerő Agron Preteni ugrott be a döntőbe, hogy KO-val kikapjon Pavel Zhuravlev ellen. Ezzel Zhuravlev lett az est nehézsúlyú királya ebben a szabályrendszerben. 

Manhoef vs Samedov

Ha királyt már koronáztak, akkor a legendákon volt a sor, Badr Hari és Alexey Ignashov harmadjára találkoztak a ringben. A forgatókönyv a második mérkőzésükre hasonlított. Ignashov a vén, rutinból küzdő skorpió benyomását keltette, aki képes még megrázni magát, de alapvetően a sorsán már nem képes változtatni, vagyis hogy elveszítse a meccset Hari ellen. Badr elmondása szerint a cellás napjai után most először tudott fejben is rákészülni egy meccsre, Alexey ellen pedig aránylag összeszedetten nyert egyhangú pontozással.

Hari vs Ignashov

Aztán két másik legenda folytatta volna az estét, Mirko Cro Cop és Aleksander Emelianenko visszavágója azonban nem jöhetett létre, mert Aleks egy riportert megcsapkodva, előzetest megjárva nem küzdhetett tegnap. A beugró Alexey Oleinik volt, akit igazán nem kell félteni, Sambo és jiu jitsu alapjaival júniusban a Hóembert, vagyis Jeff Monsont kopogtatta. Mirko ellen is a földet tolta, ahogy várható volt. Cro Cop hozta a volna anno Werdumtól tanult technikákat, de Oleinik résen volt, hárított minden támadást, hogy aztán szemfülesen lecsapva neck crank révén szubolja a horvát legendát. 

Cro Cop vs Oleinik

Az oroszok amúgy megadták a módját az estnek, Fedor mellett a fél UFC ott volt, Jones, Overeem, Mir vagy mondjuk Werdum fotózkodott végig az előző napokban. Cro Cop le is nyilatkozta, hogy Dana helyében kivágná mindet a rákba, mert egy szinte ismeretlen orosz szervezetet rántottak fel fasz*n ezzel. Mirko szerintem viszont jobban tenné, ha elgondolkodna a folytatáson, a márciusi K-1 cím és mocskos nagy pályalejtéssel lett meg, öregfiúk meccseket még elnéznék tőle, de a komolyabb pörgésben már inkább ne gondolkodjon.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr665622368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása