TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Bellator 106: Chandler vs Alvarez 2 összefoglaló

2013.11.04. 20:14 td_axl

bellator-106.jpg

Hétvégén jött a Bellator 106, melyet előzetesen izomból tolt a szervezet a médiában, tekintve, hogy PPV-ben akarták sugározni, amíg a végzet Tito Ortiz sérülése közbe nem szólt. Erre átmentek ingyenes műsorsugárzásra, amire foghatta a jó nép, hogy 'dekomolyan jó fejek, Rebney meg arra számított, hogy három címmeccsel a cardban meghozza az emberek étvágyát egy későbbi PPV-re. Ezzel csak annyi lett a probléma, hogy a címmeccsek öt mentre voltak kiírva, és mindegyik végig ment, masszív 4 órás programidőt generálva. Igazán ütősre meg a főmeccs sikeredett, Alvarez és Chandler ismét odapakoltak, de ezt már a nézők egy része látta csak.

Szóval a főmeccs ismét klasszikusra sikeredett. Ugyan Alvarez és Chandler nem követték első találkozásuk forgatókönyvét, de az ismét lejött, hogy mindkettő igazi harcos, aki elmegy a szakadék széléig. A pontozók megosztottan Alvarezt visszaültették a trónra, ezzel egy nagy mélyütést vittek be a főnöknek, aki korábban azon volt, hogy a sz*rt is kiperelje Eddie-ből. Nem is tetszett Rebney-nek a dolog az eredmény hirdetéskor...

King Mo meg lassan átmegy Prince Mo-ba, mert hogy másodjára is alulmaradt Emanuel Newton ellenében. Newton tavasszal kicsapta, most pedig azt bizonyította volna, hogy nem volt véletlen az a győzelem. Fel is készült Mo-ból, aki hiába tolta a TD-ket, kifeküdni tudott csak max Newtonra, aki meg állva jól pörgette, közben pedig rekordot ért el forduló ütésszámból. Szóval Pumukli régi-régi-új ellenfele Emanuel Newton, nincs új a nap alatt, tavasszal találkoznak címet egyesíteni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr835614758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása