TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Lil'Nog ismét sérült, elindult a Sonnen-troll-vonat

2013.11.02. 11:55 td_axl

nogueira_gustafsson.jpg

Dana White éppen csak bejelentette, hogy Gustafsson következő ellenfele Lil' Nog lesz, a brazil jelezte, nem tud kiállni a svéd srác ellen elhúzódó hátsérülése emiatt. A jelző pedig teljesen helytálló, hiszen Guszti ellen csak 2014 márciusában lenne jelenése, ezt monda már most le. Nem áll jól Nogueira pályafutás-szénája, hiszen Alex ellen már ment volna 2012-ben, idén a Shogun elleni meccse is ugrott, Joe Silva lassan már egy fix beugróval foglal bunyót Lil' Nog számára. Másrészről, 37 évesen ezen sérülésektől megválni már elég komoly feladat, ha károgó akarok lenni, akkor Lil' Nog pályafutása a végéhez közeledik. Lehet, hogy az UFC is meghozta volna ezt a döntést a brazil helyett, de az Evans elleni utolsó győzelme elég komoly eredmény, még ha be is lehetett aludni rajta.

Chael Sonnen természetesen megszólalt a téma kapcsán, egy egész oldalnyi tweet jött tőle a témában, amiben szinte sz*rrá szopatta Lil' Nog-ot. Szerinte a brazil bunyós többször sérült, mint Johnny Knoxville, vagy hogy kérje kölcsön Dos Santos szívét, úgy végre megjelenik a ketrecben. Zseniális a faszi, a Rashad ellni bunyója még le sem ment, de máris két következő küzdelmet biztosított magának: Baltás Silva után jöhetne egy Lil' Nog elleni küzdelem, és mindkettő nyerhető is számára.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr645611361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása