TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Weidman: A vereség gondolata fel sem merül bennem

2013.10.01. 20:48 td_hriczuakos

A nyári tűzijáték után masszívan készül Weidman és Anderson is a decemberi visszavágóra. Az UFC pörgeti is rendesen a rematch-et, a Media Tour keretein belül többször is választ kaphatnak a rajongók a felmerülő kérdéseikre. Silva már jelezte, hogy az első alkalommal „csak” 85%-os formában volt, mert ismételten bordasérüléssel küszködött, ahogy korábban Sonnen ellen is. Chris pedig élt a média, és Silva adta lehetőségekkel, új házba költözött, miután a Sandy hurrikán az ő otthonát sem kímélte meg. Weidman néhány gondolata:

„Tudom, az emberek azt mondják, hogy legközelebb az „igazi Anderson” ellen kell megküzdenem. Azonban ha azt hiszik, hogy ettől majd másképp gondolkodom az esélyeimről, tévednek, az agyam nem arra fókuszál. Nagyon sok mindent nem mutattam még be magamból, az edzéseken folyton ezen dolgozom. Lesz egy-két újdonság, amit be is fogok dobni a meccsen, így a legjobb Chris Weidman-t láthatjátok majd. Nem fogok veszíteni, a vereség gondolata fel sem merül.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr455543647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása