TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Elrajtolt a Grobal Grappling idei szezonja

2013.09.25. 21:14 td_axl

grappling.jpg

Az elmúlt hétvégén Hatvanban vette kezdetét a Global Grappling 2013/2014-es sorozata, a G4 Grappling Liga második évada. Összesen 27 klub, több mint 150 versenyzője gyűlt össze, hogy a IV. Rohács Norbert Emlékverseny nevet viselő nyitófordulóban a már megszokott 3 kategóriában megmérkőzzön egymással.

A tervezett 7 forduló 7 különböző városban kerül lebonyolításra. (Részletes leírás és eredmények a www.globalgrappling.hu oldalon)

hatvan.jpg

A hatvani után a következő helyszín Szeged lesz, november 30.-án, ennek apropóján Sárközi Robival beszélgettem, aki elmondta, hogy nagyon készülnek a versenyre, mint szervezésben, mint erőnlétileg. A mostani hétvégén is jó eredményekkel zártak a Szegedi Küzdősport Klub és a Sárközi MMA Team tanítványai- a horvátországi sikereket folytatva Bacsó Márió Hatvanban is begyűjtött két első helyet, felnőtt 95 és 105 kilóban. Mellette Csernicsek László 75kg/3. Varga Péter 105kb/3. és Gera Dávid 79kg/2. junior kategóriában. Emellett Deák András, Gémes József, Maróti István és Máté László ezzel egy időben egy MMA viadalon volt érdekelt, szintén szegedi – és Sárközi MMA Team – színekben.  

 

- Soleado - 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr605533895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása