TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

UFC 165: Jones vs Gustafsson visszatekintő

2013.09.23. 21:00 td_axl

jones-vs-gustafsson.jpg

Hétvégén klasszikus született, ez bátran kijelenthető. Ha a Shogun vs Hendo a félnehézsúly küzdelmeinek egyik gyöngyszeme volt, akkor a Jones vs Gustafsson ezt halványította hétvégén, szépségét pedig abban is hordozta, hogy az öv volt terítéken. 

Machida után sejthettük, hogy Johnny fiú is csak emberből van, de Guszti ez végleg leleplezte. És igen, kérdés, hogy elég volt ehhez egy fizikai paramétereiben azonos kaliberű harcos, vagyis Jones fel ne húzza a belét nehézbe, mert megtördelik kicsit, vagy Alex egyszerűen ilyen jó. Nekem mindkettő forgatókönyv egyaránt bejövős. Mert hát először vágták földhöz a bajnokot az UFC-ben. nem mellékesen. Az ütőtáv és a lábmunka bejött, erre alapoztak a srácok, és összehoztak öt menetnyi brutál háborút, melyben kiderült, hogy Johnny nem adja olcsón a bőrét akkor sem, ha végre méltó ellenféllel áll szemben, Alex pedig keménytökű srác, aki kihozta magából a maximumot. Hogy ez elég volt a győzelemhez? 

A rajongók tábora ismét két részre szakad. Elég volt az a könyökös a negyedikben Jones részéről, hogy behúzza az utolsó menetet? Igazából mindegy is jelen pillanatban, kinél van az öv, mert nincs vesztese a küzdelemnek, a visszavágó evidens az akció és akár vitatható eredmény függvényében. Jön is hamarosan szerintem, egy kis pihenő nem árt a srácoknak, Teixeira meg várhat kicsit. Amúgy már azt hittem, hogy GSP is kezdhet aggódni Hendricks miatt, miután Johhny fiú is övet veszít, de nem. Én köszönöm ezt a meccset.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr585530378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tar Miki 2013.09.23. 21:28:57

Soha rosszabb küzdelmet ne lássunk!Tisztelet mindkét harcosnak...igen ez még egy meccsért kiállt!
süti beállítások módosítása