TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Glory 12: Könnyűsúlyú király érkezik és Peter Aerts?

2013.08.30. 19:55 td_axl

glory-12.jpg

Nem szarakodik a Glory sokat, a Glory 12-t a SPIKE Tv-n hozza le, ráadásul New York-ban a legendás Madison Square Garden-ben. Ehhez mocskos jó kapcsolatok kellettek, meg persze páran pénzért vettek-adtak pár lelket dolgot, de a lényeg, hogy a vergődő K-1 mellett a Glory fújja a lufiját, remélhetőleg nem pukkad ki.

Mert ígéretes az eddigi fejlődésük, amit a jól bevált sztárnevek és gálaszervezési fogásokkal hoznak. És ha már tornákkal keresnek félnehéz- és nehézsúlyú királyokat, akkor a könnyűsúly sem maradhat ki. Nincs egyelőre card, de ez a súlycsoport hemzseg a cápáktól a Glory-nál, persze Petrosyan az első számú esélyes, ez egyértelműen lejön az előbbi gondolatmenetet folytatva a plakátról is. Aztán a pletykák szerint Peter Aerts is szorítóba lép, de ezt várjuk ki még, november 9-én kiderül.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr35485261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása