TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Overeem: Még mindig az a célom, hogy UFC nehézsúlyú bajnok legyek

2013.08.07. 19:22 td_hriczuakos

Amikor a Strikeforce végleg leköszönt, nem volt igazán kérdés, hogy a holland melyik szervezetnél folytassa tovább a pályafutását. Allistair az UFC-ben landolt, ahol debütálásként szembetalálta magát Brock Lesnar-ral, akit addigra igencsak megtépázott két komolyabb betegség, sok mindent nem tudott felmutatni a korábbi K-1 világbajnokkal szemben. Aztán némi kavarodás kezdődött, úgy tűnt, hogy az akkori nehézsúlyú bajnok, JDS várja majd legközelebb Overeem-et, utóbbi azonban megbukott a doppingteszten, és egy ideig vakvágányra került. Idén februárban tért vissza, hogy aztán nagyképűségnek köszönhetően kicsapassa magát Bigfoot Silva-val, vagyis a címmeccsnek megint lőttek. Legközelebb Travis Browne ellen lép ketrecbe Allistair, aki a napokban hintett el egy nyilatkozatot:

„Ez egyértelműen egy új kezdet lesz a számomra. Hiszem, hogy Browne és én vagyunk annyira top kvalitású harcosok, hogy a győztes egy címmérkőzés kapujába érjen. Tudom, hogy egy győzelem nagyon sokat érhet nekem, mert a célom még mindig ugyanaz, vagyishogy UFC nehézsúlyú bajnok legyek. Elég sok bunyós hajt a kihívói pozícióért, de a sport természetéből adódóan bármi megtörténhet. Így most csak a következő küzdelmemre fókuszálok, aztán majd meglátjuk, mikor és ki ellen kell legközelebb kiállnom.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr755449792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

james80 (törölt) 2013.08.07. 19:33:07

A katicabogár-pöttynyit sem számító véleményem szerint Silva legalább 190M embernek szerzett elégtételt!
Browne nagyon remélem győz és Overeem eltűnik a(z) UFC-ből! ( Sérülésmentes sikeres-boldog életet kívánok A.O.-nek , de nem akarom többé a ketrec közelében látni.)

LacUS 2013.08.07. 20:05:22

Pusztán a perverz kíváncsiságom okán megnézném Cain vagy JDS ellen, ha Silva végig állta ellene a 3 menetet és a végén még ki is csapta, akkor mit művelhetnek vele Cainék? :-) Szóval én remélem eljut addig...
süti beállítások módosítása