TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Horvátország: Mission completed, Sényei László!

2013.07.02. 20:07 td_axl

Mint arról korábban beszámoltunk, Sényei László Horvátországban nyert Ivica Truscek ellen, Halmi Viktor gondolatait olvashatjátok a történtekről.

senyei_1.jpg

Sényei László még mindig nem talál legyőzőre a jelenlegi legerősebb horvát szervezet, a Final Fighting Championship égisze alatt. Amint arról régebben beszámoltunk,első körben az Ivan Gluhak nevű atomerős grindert likvidálta egy háromszöggel a harmadik menetben. Mint később kiderült ez elég nagy meglepetésként érte a szervezőket, ezért előhúzták a tarsolyból váltósúlyú ászukat: Ivica "Terror" Trusceket 40 profi meccsel a háta mögött, Európa szinten is elismert harcosról beszélünk. Látványos álló-verekedő stílusa miatt rendszeresen visszajáró vendég a legrangosabb orosz szervezet, az M1 gáláira,de voltak sikeres mérkőzései Angliában is.

Sényei vs Truscek 1/2

Sényei vs Truscek 2/2

Truscek egyfajta "szabadon Overeem után" fazonnal érkezett a gálára. Öt hónapja láttam élőben Oroszországban, akkor pont fele ekkorának nézett ki. Ennek ellenére bemért 77 kilóval,másnapra viszont 86 kiló volt! Nem mondhatnánk, hogy a modern - vágjunk le 10 kilót mérésre és másnapra szedjük vissza a meccsre- taktika kedvezően hatott a bunyójára. Erős volt, viszont nagy lomha csapottjait könnyedén lemozogta, majd megkontrázta Laci. Subok ellen már rutinja miatt is jól védekezett Truscek,de állva szabályosan ki lett pontozva.(ez a fején látszott is)
Összességében 3 menet után megosztott pontozással győzött Sényei László Magyarországról, egy igazi MMA-szervezetnél, amely ősztől megkezdi nemzetközi terjeszkedését! Laci profi rekordja így 4-0-0-ra módosult.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr345388322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

metadata 2013.07.04. 09:28:47

Gratulálok! Csak így tovább!

metadata 2013.07.04. 09:29:24

Idegenben verni egy ennyivel nagyobb és tapasztaltabb bunyóst! Nem lehetett semmi!
süti beállítások módosítása