TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Magyar siker a kolozsvári MMA-derbin

2013.06.30. 20:14 td_axl

Öt debreceni Pitbull-fighter kapott szerepet a kolozsvári sportcsarnokban ketrecbe lépő magyar MMA-válogatottban,Rácz Irén és Kálucz Martin győzelmet aratott a magyar csapat 5:4-es sikerét hozó összecsapáson. Kilenc ütközetben csapott össze a házigazda román csapat a magyar válogatottal a román televízió által is közvetített ketrecharcgálán. 

damage.jpg

Kovács Szabolcs csapatvezető számolt be sportolóink teljesítményéről: 

- A mieink közül először Rácz Irén húzott kiskesztyűt, aki állásból és földön is dominált Alice Ardelean ellen, a kemény öklű debreceni tanárnő magabiztosan húzta be a győzelmet. 

- Nyíri Bence Alexandru Lantockal csapott össze, nagy adok-kapok jellemezte a bunyót. Fiatal tehetségünk az első menetben egy védhetetlennek tűnő guillotine-ból szabadult ki, aztán ő rakott „háromszöget” riválisára. A második menetben érdekes dolog történt: Bence szintén egy háromszögtechnikát akart befogni, amikor a mérkőzésvezető – állítólag beszédért – leléptette. Hatalmas felháborodást hozott a döntés, még a román televízió kommentátora sem értett egyet vele. 

- Molnár Benjamin egyértelműen nyerte meg összecsapását Ion Oltean ellen, de Benkő László is győzelmet aratott Marius Ciocarlával szemben, a keceli fiú a nap mérkőzésén, 14 perc után aratott sikert. 

- Fényes Zsoltnak nem jött össze a kolozsvári derbi, a második menetben kénytelen volt sérülés miatt befejezni az összecsapást, felszakadt szemöldökét Debrecenben öt öltéssel varrták össze. 

- Kálucz Martin nem sokat teketóriázott a Tamas Alin elleni bunyón, skorpióval gyorsan megadásra késztette az egyébként agilis ellenfelet. 

- Ökrös Sándor sem töltött túl sok időt a ringben, hátsó fojtással mattolta Bred Sergiut.

- Sajnos Soltész Lacinak nem a győzelemről marad emlékezetes a kolozsvári csapattalálkozó. Összecsapása kísértetiesen hasonlított a Dolog György ellen Debrecenben megvívott bunyójára, amikor egy fejre küldött térdes után szenvedett vereséget. Laci most egy ütésindítás után bordára nyelt be egy óriási rúgást, így nem tudta folytatni a küzdelmet. 

- Zathureczky Zsoltot az utolsó mérkőzésen három felvonás után extramenetre küldték a bírák, ám ekkor szokatlan dolog történt, ellenfele, Ciumac elhagyta a ketrecet, s csak tíz perc után sikerült visszaimádkozni. A román fiú kijelentette, maximum egy percet hajlandó küzdeni. Nem is volt több a menetidő, aztán kihirdették Ciumac győzelmét… A helyi közönség hatalmas füttykoncerttel jelezte véleményét, érdekes, Zsolt összecsapását ugyanaz a bíró vezette, mint a Nyíri Bencéét. 
 
- Örülök a győzelemnek, egy jól felkészített, remek harcosokból álló román válogatottnál bizonyultunk jobbnak. Az összecsapás még simább is lehetett volna, ha Bence és Zsolt mérkőzésén tisztességes bíráskodás zajlik. A szervezés tökéletes volt, a rendezők mindent megtettek azért, hogy jól érezzük magunkat, a szállás, az étkezés minden igényt kielégített. Csak az a két furcsa meccs ne lett volna, de gondolom, a szervezők tanultak az esetből, s a jövőben jobban odafigyelnek a bírák kiválasztására. 

ROMÁNIA – MAGYARORSZÁG 4:5

ARDELEAN ALICE   VS.  RÁCZ IRÉN

LANTOC ALEXANDRU  VS  NYÍRI BENCE

OLTEAN ION  VS.  MOLNÁR BENJAMIN

CIOCARLA MARIUS  VS.  BENKՐ LÁSZLÓ

MARIUS CIPRIAN  VS.  FÉNYES ZSOLT

TAMAS ALIN  VS.  KÁLUCZ MARTIN

BRED SERGIU  VS.  ÖKRÖS SÁNDOR

PASCU ION  VS. SOLTÉSZ LÁSZLÓ

TOLEA CIUMAC  VS.  ZATURECKI ZSOLT

forrás:http://www.hungarianpitbullfighters.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr245385056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

metadata 2013.07.01. 08:24:33

Gratulálok mindenkinek!

Beszédért leléptetni valakit! Volt amúgy figyelmeztetése, vagy a bíró egyik pillanatról a másikra közbeavatkozott?

Zathureczky Zsolt meccsét sem értem. Mi az hogy az egyik versenyző elhagyja a ketrecet? Meg hogy csak 1 percet hajlandó bunyózni??? És akkor 1 perc után megállították a meccset és lepontozták???
Hihetetlen!
süti beállítások módosítása