TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Hogyan veszíthet a Pók?

2013.06.21. 20:01 td_adamrepa

ufc162-silva-weidman.jpg

Megállítható-e Anderson Silva? Minden bizonnyal - hiszen ő is csak ember, levegőt lélegzik, két keze és két lába van, még ha ezen tényekre néha rácáfolni is látszik az oktagonban nyújtott teljesítményével.

A UFC 162-őt futtatva mindenféle hír, pletyka felröppent - állítólag "minden profi" szerint meg fogja őt verni Weidman, GSP pedig kijelentette, hogy annyira biztos Weidman győzelmében, hogy ő már nem is gondolkodik tovább egy esetleges Silva elleni bunyón.

Weidman annyira magabiztos, hogy azt mondta, ugyan megveri Silvát és elrontja a UFC és a rajongók álmait a GSP-Silva vagy más, hasonló kaliberű párosításokkal kapcsolatban, a győzelme után szívesen felajánl egy azonnali visszavágót a Silvának.

Ed Soares, Silva menedzsere szerint azonban, amint az oktagon ajtaja bezárul és ott találod veled szemben Anderson Silvát, minden nagyon megváltozik hirtelen. Soares úgy gondolja, Silvát csak akkor lehet megverni, ha gond van a koncentrációjával, az egészségével és az edzőtáborral, mellyel egy meccsre készül. Ha azonban minden rendben és a pók megfelelően felkészült, kellőképpen fókuszált, akkor nincs olyan bunyós a bolygón, aki megverhetné.

Silva sem esett pánikba - csak annyit mondott, szerinte Weidman-nek, bár nagyon jó a jiu-jitsuja és kiváló birkózó, még sokat kéne az állóharc képességein javítania..

A tények azonban tények maradnak - és Silvának a 16, zsinórban egymás után következő győzelme csak egy ezen tények közül. Azonban ez a 16 győzelem több, mint ahány meccse Weidman-nek összesen volt. A sebesség, a képességek és a tapasztalat terén is erősen a pók felé billen a mérleg.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr635370214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása