TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

UFC 165: Jones vs Gustafsson következik

2013.06.15. 10:42 td_hriczuakos

Igen, jól olvasod. Azok után, hogy Machida egy meglehetősen vérszegény meccsen megosztott pontozással nyert Hendo ellen, a főnök bejelentette, hogy ismét esélyt kap, hogy visszahódítsa a bajnoki címet. Lyoto azonban most bosszankodhat, hiszen a napokban hivatalossá vált, hogy Jones legközelebbi kihívója Alexander Gustafsson lesz. A svéd fiú az elmúlt hónapokban folyamatosan kampányolt a twitteren egy címmeccsért, mely valószínűleg mostra hoztak meg a hatását az UFC-nél, na meg Jones is maga kérte ellenfeléül a svéd srácot.

Jones megint minőségi ellenfelet kap, vagyis nem lehet oka panaszra. A randi időpontja is megvan már, az UFC 165 gáláján találkoznak, ami körülbelül szeptember végére várható. És hogy Machida se érezze rosszul magát, odadobták neki Phil Davis-t vigasz gyanánt. Azonban kérdéses, hogy az amerikai legyőzése után trón közelbe lenne-e, hiszen azt se felejtsük el, hogy most hétvégén jön a Hendo vs Evans, és ahogy jelen pillanatban állnak a dolgok, az ottani meccs győztese is  címmérkőzés közelébe érhet egy impozáns teljesítménnyel. Ilyen párosítások mellett rémlik egy félnehézsúlyú torna a Pride Fc időkre emlékezve, kifutja vajon magát a jelenlegi UFC-gálamodell és láthatunk egy estés tornákat?

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr835360771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

james80 (törölt) 2013.06.15. 11:39:59

Nem hiszem , hogy mostanában lennének egy estés tornák. Bár a matekon múlik itt is minden. Én személy szerint szívesen megnéznék egy ilyen tornát.
süti beállítások módosítása