TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

UFC on FX 8: Belfort vs Rockhold összefoglaló

2013.05.19. 15:19 td_axl

Hajnalban jött az UFC on FX 8 : Belfort vs Rockhold gála Brazíliában, melynek main cardja több kérdésre is választ adott. 

vitor-belfort-rockhold.jpg

Egyrészt a főmérkőzésen a Strikeforce-tól érkező Luke Rockhold bizonyíthatta, hogy a középsúlyú címét az időközben megszűnő szervezetnél nem véletlenül gyűjtötte be és védte meg két alkalommal is. Ezt talán azért kellett bizonygatni, legalábbis számomra, mert Keith Jardine messze áll a veretes kihívói pozitól, amibe korábban rakták a techno-vikinget, Luke számára nem jelentett kihívást legyőzése. Aztán Rockhold sérülésekre hivatkozva sorra mondta le címvédéseit, ami mások ügyeskedésének is köszönhetően betett a Strikeforce-nak és lehúzták a rolót. Luke szíve szerint Anderson ellen mutatkozott volna be és nem röhögte el magát, mikor ilyenekről beszélt. Ahogy Dana sem és küldte ellene az öreg oroszlán Belfor-ot, aki második gyerekkorát éli.

Azt, hogy ez hogy sikerül neki, lehetne fogni a TRT-re, én is ilyen témában keresném a választ, ahogy sokan mások is ráálltak a brazilra az elmúlt hetekben. Bisping ellen pörgött Vitor, Jones ellen túl nagy volt fizikai különbség, de egyértelműen látszik a brazilon, hogy vért iszik az edzésein, Rockhold pedig be is f*sott tőle.Olyannyira, hogy Vitor a saját játékában vágta haza az amerikait, nyomott az kezdő pillanattól kezdve, jött és rombolt, hogy egy forduló magas rúgással szépségdíjas KO-val vegye vissza Luke arcát. Vitor ezzel várhatóan bajnoki kihívói pozícióba kerül, várhatnánk őt az Anderson vs Weidman győztese ellen. Ez azonban nem jön össze szerintem, Anderson nem szereti a visszavágókat, Jones ellen lezárná pályafutását, ha meg Weidman megveri a Pókot, akkor tutira azonnali visszavágóznak. 

jacaré.jpg

A főmérkőzés előtt jött Ronaldo Jacaré Souza, aki úgy volt #8 középsúlyú az UFC-ranglistán, hogy eddig a szervezetnél még nem is bunyózott. Jacaré vérprofi BJJ-harcművész, mindent tud földön, és ezt még szorozd meg kettővel a középsúlyú mezőny képességeivel összemérve. Ráadásul az utóbbi időben ráment az állóbunyóra is, Werdum-hoz hasonlítanám a fejlődését. Biztos vagyok benne, hogy a súlycsoport nagymenői  feszengtek a foteljeikben, mikor Ronaldo úgy csomagolta össze Camozzit, hogy az még asszisztálni is alig tudott hozzá. Egy kis agresszió állva, majd dőlt Chris, innen meg akár indulhatott is volna a visszaszámláló az alvásig. Camozzi ugyanis úgy kapott kéz-háromszöget, hogy még a tényleges fojtás előtt rajta volt a szorítás és pillanatok alatt eldobta magát. Nem Camozzi az UFC ügyeletes középsúlyú vendégváró f*szagyereke, de Ronaldo pörgése odaba*szós névjegy volt első körben.

Ezt megelőzően Dunham és Dos Anjos hozott le egy nagyon szoros meccset, amiben Dunham talán földreviteleiben bízhatott a kiegyenlített állóharc mellett, de a bírók Dos Anjosnak adták a küzdelmet, ezzel megosztva a szurkolókat és kiakasztva Dana White-ot. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr475307067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása