TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Wanderlei: Bántani akarom Sonnent

2013.05.17. 13:45 td_hriczuakos

Miután Chael Sonnen elbukta újabb kísérletét a bajnoki cím megszerzésére, következő ellenfelének a baltás gyilkost kaphatja, melyért elég intenzíven kampányol. Azonnal megindult a fiúk között az adok-kapok, szépen osztják a másikat, ahol lehet. Wanderlei egy interjúban fejtette ki az álláspontját:

„Jones és Anderson túl kedvesek voltak vele. Én viszont ki akarom szívni a vérét, érezni akarom az ízét. Nem bunyózni akarok ellene, hanem bántani őt. Ez az ember csak egy vicc. Egész életében csak második lehet, soha nem lesz első.”

Persze Sonnen válasza sem váratott sokáig magára. Chael szerint amíg Wanderlei nem képes összefüggő mondatokban beszélni, addig nincs is miről tárgyalni. Keressen fel egy fürdőt, és találja meg ott önmagát, ha már szívni szeretne valamit. Na, ki várja még rajtam kívül nagyon ezt a meccset?

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr105302480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

james80 (törölt) 2013.05.17. 14:04:52

Nagyon klassz lesz! Kizártnak tartom , hogy végig menjen !

metadata 2013.05.17. 19:02:16

Úúú, még biztos nem ez az utolsó üzengetős hír, a második körben szerintem jobban odateszik majd magukat!

james80 (törölt) 2013.05.18. 00:29:55

Volt talán ezen az oldalon is egy vidi ahol az "Axe Murderer" úriemberként elmondja , hogy nagyon jók a promói Sonnennek , csak a brazilokkal kapcsolatban kicsit finomabban fogalmazzon :)(putá kipáriju)
süti beállítások módosítása