TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

A harc művészete - Mark Hunt

2013.05.13. 19:20 td_adamrepa

A fentebbi trailer egy Mark Huntról szóló dokumentumfilmet hivatott beharangozni, melyet az ausztrál FuelTv május 22-én mutat majd be.

"Úszol vagy megfulladsz. Erről szól a küzdelem." - mondja Mark Hunt a nyitó sorokban. A videóban Hunt karrierjének állomásai, UFC harcosok tűnnek fel, backstage jeleneteket láthatunk. Megjelennek Hunt legutóbbi ellenfelei közül néhányan, láthatunk pár emlékezetesen szép és szomorú pillanatot.

Ahogy a kamera sorra mutatja Wanderlei Silvát, Yushin Okamit, Hector Lombardot, elhangzik a kérdés:

"- Miért csinálod? Találd ki, hogy miért csinálod! Pénzért? Hírnévért? Azért, hogy elégedett legyél magaddal?"

Néhányuknak, mint Huntnak is, a motiváció, hogy pénzt tegyen az asztalra a családja számára. Ez segített neki, hogy felülemelkedjen minden félelmén.

Mert ahogy Brian Stann mondja a trailer elején: "-Semmi kellemes nincs abban, hogy az ember az oktagonba lép, bezárják az ajtót és egy másik emberrel harcol puszta kézzel. Semmi kellemes, természetes vagy normális nincs ebben."

Aztán már csak a backstage koordinátor Burt Watsont kiáltásait hallani. Majd jönnek a fények, az út az oktagonig és Bruce Buffer senkiével össze nem téveszthető, mindent betöltő hangja.

"Amikor megszólal a gong a ringben, egyszerűen fájdalmat fogok okozni ennek az embernek." - fejezi be Hunt.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr975297942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása