TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Wanderlei vs Sonnen következik?

2013.05.01. 10:16 td_axl

Chael Sonnen hétvégén a középsúlyú címszerzési kísérletét követően félnehézsúlyban is elbukott, hiszen nem sikerült nyernie Jon Jones ellen, ezzel pedig elég nehéz helyzetbe hozta magát a folytatást illetően. Elmondása szerint nem akar a levegőben lógni úgy, hogy nincs kilátásban ismételt címszerzési lehetőség a számára, még a visszavonulás gondolatával is eljátszott.

sonnen-wanderlei.jpg

A Jones elleni bunyót követő sajtótájékoztatón már ugyan említette Wanderleit, de szokásához híven lesajnáló hangnemben, aztán tegnap este ismét előhozta a témát, érezhetően ágyazva egy következő küzdelemnek. Ekkor Sonnen arról beszélt, hogy a neten híressé vált videó, melyben Wandy és Sonnen egy kocsiban ülnek és a brazil legenda kioktatja őt, hogy viseltessen tisztelettel a brazilok és Brazília irányában, mert különben egy helyi mondás szerint elveszítheti a fogait. Szóval Sonnen szerint egy büdös szót nem értett a mondottakból, akkor nem volt felirat a kocsiban Wandy mondatai alatt. Egy férfi reagál egy ilyen fenyegetésre, és ő férfiból van.

Az, hogy valóban nem értette-e Sonnen az elhangzottakat, és miért most jön elő a storyval, azt nem nehéz megítélni. Wanderlei egy utolsó nagy zsíros csekket szállító bunyó Sonnen számára, ismét előhúzhatja a jól bejáratott brazil kártyát, pláne, ha Brazíliába viszik le a küzdelmet. Persze ehhez létre is kell jönnie a bulinak, de Wandy nyomban reagált Twitterén, hosszú ideje vár ő is erre a lehetőségre... 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr475259127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása