TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Melvin Guillard megtörte a csendet

2013.04.05. 19:06 td_adamrepa

Körülbelül egy hete történt, hogy Melvin Guillard bejelentette Twitterén, otthagyja a Blackzilians-t és visszamegy a Jackson's MMA-hez. Ahogy arról portálunk korábban be is számolt, az egész viszonylag egy egyszerű történetnek indult, azonban 24 órával később nagyon is komplikálttá vált.

Guillard.jpg

Még neki sem láthatott, hogy rendezze sorait vagy csomagolni kezdjen, máris olyan üzenetek bukkantak elő - szintén a Twitteren -, miszerint nem látnák szívesen ismét a csapatban.

Elmondása szerint a Jackson's MMA szavazott és visszatérése ellen döntöttek. Greg Jackson felhívta és tudtára adta, hogy van, aki rendben lenne a dologgal, vannak, akik nem, ezért nemet kell mondania neki.

Guillard azonban nemrég töltötte be a harmincat és saját elmondása szerint is úgy érzi: innen már csak lefelé visz az út. Most csak az számít neki, hogy minél több győzelmet gyűjtsön be és egyáltalán harcolhasson az övért.

Mikor megtudta, mi a helyzet a Jackson's-nál, megdöbbent. Aztán mérges lett, mert nem értette, miért szavaztak ellene volt csapattársai. Végül a felesége tudta kicsit megnyugtatni, amikor is rávilágított neki, hogyan érezhettek a Jackson's-nál, amikor otthagyta őket a két csapat ászainak (Rashad Evans - Jon Jones) harca közepette.

Guillard állítja, nem haragszik senkire, sem a Jackon's-nál, sem a Blackzilians-nál, azt azonban elismeri, hogy bár a családi életének jót tett a Floridába költözés, professzionális pályafutásán már közel sem segített annyit, amennyit remélt tőle. Guillard a Blackzilians-nál töltött ideje alatt egy 1-4-es mérleget ért el a UFC-ben, ami távolról sem nevezhető jónak. Elmondása szerint egyszerűen nem érezte magát oda illőnek, nem igazán pendült valahogy egy húron sem a többi harcossal, sem az edzőkkel.

Feltételezi, hogy az állása, a UFC szerződése forog kockán, ezért mielőbb szeretne találni egy helyet, ahol segítenek visszajuttatni egy olyan állapotba, ahol megint meccseket tud majd nyerni.

Elismerte, mikor megfordult a fejében, hogy otthagyja a Blackzilianst, megfordult a fejében az ATT, de mivel egy múltbeli eset miatt menedzsere és a csapat közötti viszony erősen megromlott, inkább nem akart olajat önteni a tűzre.

Aztán egyszer csak felhívta őt Pat Barry...

Pat Barry.jpgBarry azt mondta Guillardnak, hogy hívja fel Leister Bowling edzőt (MusclePharm/Grudge Training Center), - aki nagyon sok jó sráccal edz - és beszéljenek. Többek között Shane Carwin, Brendan Schaub is itt edzenek.

Guillard és Barry nagyon régről ismerik egymást, és Guillard szerint egész karrierje során olyan volt neki Barry, mint egy idősebb testvér.

Guillard tehát összeszórt pár cuccot, repülőre ült és megbeszéltek egy tervet Bowlinggal és Trevor Wittmannal.

Wittman tárt karokkal fogadta és együtt felvázolták, mit lehetne tenni az érdekében. Az otthoni kényelemhez viszonyítva, ami az edzések után még Floridában fogadta, Guillard jelenleg az edzőterem pincéjében él és a videojátékok helyett egy sokkal spártaibb életformát követ: eszik, alszik és edzésekre jár.

Következő meccse Mac Danzig ellen lesz július 27-én a UFC on Fox 8 gálán. Jelenleg semmi mást nem szeretne, mint visszajutni oda, ahol is a rajongók és a legtöbb ember úgy látta, nagyjából egy küzdelme lehet még hátra egy címmeccsig.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr55199858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása