TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Mousasi vs Latifi főmeccs lesz Svédországban. Hogy kicsoda?

2013.04.03. 20:05 td_axl

Ahogy az várható volt, nem sikerült Alexander Gustafssont kellően összestoppolni a pár napja beszedett sérülése után. A sérülést, melyet állítólag Alex úgy szerzett, hogy elesett edzés közben…(El tudom képzelni, hogy mekkora „kő-papír-olló” verseny ment azért, hogy ki [ne] hívja fel Dana-t az „örömhírrel”.) Pont kapóra jött április 1. is a történetben, így aztán csak úgy záporoztak az álhírek és lehetséges ellenfelek az ügy kapcsán.

method=get&s=alexander-gustafsson-04-03-13-8-46-3-66.jpg

Mára azonban úgy néz ki, hogy tisztázódtak az ügy részletei. A beugró harcos házon belülről érkezik, Ilir Latifi személyében, aki Gustafsson edzőpartnere. Ha most elsőre nem ugrik be egy highlight videó sem a sráccal kapcsolatban, akkor ne érezd magad kellemetlenül, vannak most így egy páran. A 29 éves albán harcos mutatója jelenleg 7 győzelem és 2 vereség. Legnevesebb ellenfele talán a Bellator harcosa, Emanuel Newton volt, akit Pumukli tavaly legyőzött.

A nyomás így Mousasi vállán erősödött, mert egy izzadtság szagú pontozásos győzelem esetén akár még a címmeccs lehetősége is elúszhat. Tudja is ezt Gegard, hatalmas kockázatú küzdelemnek tartja a Latifi elleni bunyót, melyből sokat nem profitálhat. ráadásul Latifi birkózó háttérrel jön, ami sosem feküdt Mousasinak, szó szerint.

Közben jött egy friss kép Alexről, melyen sérülése alig látható immár, Dana pedig tajtékzik, szerinte simán engedhették volna a svéd titánt szombaton küzdeni.

-soleado-

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr15193680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása