TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Wanderlei átverte a népet április 1-én

2013.04.02. 20:02 td_axl

Alexander Gustafsson hétvégén már biztosan nem küzdhet Gegard Mousasi ellen a Stockholmban. Ez tegnap még csak pletyka volt, maga Dana White is cáfolta ezen hírt, holott több orvos is tényként írt róla. Tekintve, hogy már csak pár nap van szombatig, komoly feladat Mousasi számára ellenfelet találni, de úgy tűnt, hogy Wanderlei Silva érkezik felmentőként. Legalábbis a Baltás Mészáros erről írt Twitterén, ami Gegard-nak is új volt, de ha már így alakult, akkor megtiszteltetésnek vette új ellenfelének kilétét.

wand-trollio.jpg

Aztán Wanderlei tisztázta a helyzetet, április 1. alkalmából gondolta beszopatja a teljes MMA világközösséget, nem kapott ajánlatot az UFC-től, hogy Svédországban Mousasi ellen küzdjön, noha teljes mértékben benne lenne a buliban. Gegard nagy marhának nevezte magát, hogy bedőlt, amúgy meg továbbra is kérdéses így, mi lesz hétvégén a főmérkőzéssel, Mousasi bemutatkozása csúszhat az UFC-nél. Pedig ez a kérdés nagyon váratott magára: mire megy a roppant tehetséges, de tróger Mousasi Gustafsson ellen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr715189529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása