TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Bigfoot: A TRT nem segít Overeemnek, ahogy Sonnennek sem

2013.03.30. 11:16 td_axl

Alistair Overeem 9 hónapos eltiltás követően tért vissza februárban Bigfoot Silva ellen, hogy kicsapják őt a harmadikban, a bunyót követően pedig rendkívül alacsony tesztoszteron szintet produkáljon a számára kötelezően előírt vizsgálaton.

overeem.jpg

A héten Bigfoot és Dos Santos Vegasban jelent meg, hogy promózzák az UFC 160 gálát. Ebben a cardban Bigfoot a címért mehet Velasquez ellen, Dos Santos ellenfele pedig Mark Hunt lesz. Az újságírók viszonylag hamar Overeem kapcsán érdeklődtek a két brazilnál, akik csak egy dologban értettek egyet: Alistair rácsokon kívül nagyobb felhajtást csinál, mint a küzdőtéren. Egyikük sem érti, miért szereti a média ennyire a hollandot, hiszen méreteit leszámítva igazán maradandót még nem alkotott.

Miután Overeem tesztoszteron szintje extrém magas értékről már-már szinte veszélyesen alacsonyra zuhant egy év alatt, várhatóan TRT-re jelentkezik majd a holland, vagyis orvosilag engedélyezett módon állítják be neki a szintet. Hogy mitől ingadozik, az sejthető, de Dos Santos rendkívül bosszús lenne, ha engedélyeznék a TRT-t Overeemnek, Bigfoot pedig úgy van ezzel, hogy nincs csodaszer a győzelemhez, ahogy Sonnen sem volt képes így legyőzni Andersont, úgy Overeem sem fog magasra törni ilyen eszközökkel. Silva magabiztossága érthető, miután KO-val küldte haza Alistairt, Dos Santos pedig csak szeretne egyszer még küzdeni Overeem ellen, miután másodjára sem jött össze nekik a dolog májusban Alistair sérülése miatt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr95183890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása