TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

UFC on Fuel 8: Silva vs Stann mérlegelés

2013.03.02. 11:26 td_axl

wanderlei-silva-brian-stann.jpg

Lehozták Japánban a hétvégi Silva vs Stann gála hivatalos mérlegelését. Silva és Hunt megy leginkább a címlapokon, érhető, hiszen mindketten félistenek Japánban. Én azonban izgatottan várom Siyar Bahadurzada és Hector Lombard visszatérését is. Siyar kivételes tehetségű gyilkoló művész, ráadásul nagyon intelligens harcos, sokat várok tőle váltóban. Lombard jön fel, mint a talajvíz, a veretlenül töltött Bellator Fc bajnoki évek után tudja, hogy az UFC-ben végig kell járnia szamárlétrát, ha Andersont akarja. Mondjuk fél is most Okami ellen, hogy ölelgetni fogják őt a rácsoknál, Dana bácsi meg kicsapja mindkettőjüket unalmas bunyó miatt. Ez persze előzetes nyomásgyakorlás küzdelem előtt Okamira és Danara, Hector csontot tör, ha úgy látja, ez kell a győzelemhez. Erről Pumukli tudna többet mesélni ATT-s élményei kapcsán.

Aztán Diego Sanchez könnyűsúlyba visszatérve nem tudta hozni a súlyát, 20% ugrik a fizujából, Gomi közben meg bónuszra hajtana ellene. Azért voltak finom pillanatok mérlegelés alatt. Például Fukudat az a Jon Fitch kísérte, akit most vágtak ki az UFC-től, Fukuda ellenfelét Tavarest meg az a Ray Sefo, aki leigazolt Fitch-et a WSOF-ba. Vagy mondjuk Bisping-nek kell a Fuel TV-ben seggnyalós, monitorról olvasós szöveggel felkonferálni Lombard-t, korábban kölcsönösen elküldték egymást az anyjukba.

mark-hunt-stefan-struve.jpg

Hunt és Struve groteszk képet festettek egymás mellett, tökéletes párosítás a japánok számára, Hunto –San meg ha ledönti a holland Pokoli Toronyt, akkor igazi tündérmesébe illő feltámadása az UFC-nél újabb fejezethet érkezik. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr155112920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása