TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Igazak a pletykák, meglesz a Verhoeven-Hari szupermeccs, talán még idén

2016.06.29. 16:10 td_interim

rico-verhoeven-vs-badr-hari.jpg

Király! Mikor? 

tdmg_banner.png

Áprilisban egy emberként ugrott talpra a kick-boxrajongók tábora: a Glory nehézsúlyú bajnok Rico Verhoeven egy tévéshowban kihívta Badr Harit, aki a közösségi médiában jelezte: felőle okés a dolog. Aztán hónapokig nem jött semmi hír, maradt a pusmogás, de a hétvégi Glory 31 után kapott némi muníciót mindenki, aki látni szeretné az összecsapást.

Először Jon Franklin Glory-CEO erősítette meg az MMA Plus-nak, hogy valóban ezen a projekten melóznak: 

Ezt a meccset látni akarjuk, ezen dolgozunk, össze akarjuk hozni. Arra még nincs válaszom, hogy mikor, hol, hogyan, vagy hogy egyáltalán tényleg sikerül, de meg akarjuk csinálni.

Aztán maga Verhoeven nyilatkozott ennél reménykeltőbben a BloodyElbow riporterének. 

Igazak a pletykák! Ha a Badr vs. Rico meccset sikerül összehozni, akkor az lesz az első bunyó, amit meg fogunk csinálni. És utána valószínűleg Ismael. De várjuk ki a végét.

Verhoeven végigkommentálta a Glory 31 főkártyájának nehézsúlyú bunyóját, ahol Ismael Londt megosztott pontozással gyűrte le Hesdy Gergest. Elvileg Verhoeven számára most Londtnak kellene következnie, mert ő nyerte meg a Glory áprilisi, nehézsúlyú kihívói tornáját, a Gerges-meccset pedig azért vállalta el, hogy legyen valami. De nyilván egy Rico-Badr összecsapás mindennel szemben elsőbbséget élvez, csak meg kell állapodni a részletekben.

Egy ilyen meccsnél annyira sok mindent kell megbeszélni. Nem mondhatunk igent vagy nemet egy-két hónapon belül. Olyan sok dologban kell még dűlőre jutnunk, de várjuk ki, mit hoz a dolog. Mindketten harcolni akarunk, mindketten egymással akarunk harcolni. De végső soron nem ez a legfontosabb dolog.

A kérdésre pedig, hogy mégis milyen közel van a Badr-bunyó, Verhoeven azt felelte:

75-80 %-ban már megállapodtunk.

Ez jól hangzik, de nem lenne meglepő, ha az üzlet maradék 20-25 %-a azért billegne az ismeretlenben, mert Badr Hari továbbra is töretlenül szellemi fogyatékosként viselkedik, hotelekben verekedik a személyzettel, és lecsukatja magát. Így már azért neccesebb a dolog.

Zárjuk azért optimistán: a BloodyElbow szerint Cor Hemmers Glory-meccsméker azt mondta: még idén meglesz a várva-várt Verhoeven-Hari szupermeccs.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr978854272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása