TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Itt az anti-Ronda: Paige VanZant nemet mondott a Kickboxerre és a WWE-re, mert „hiányzik neki az erőszak”

2016.06.24. 11:10 td_interim

paige-vanzant.png

Hollywood várhat, míg vége van a nyárnak.  

tdmg_banner.png

 

Egy hónapja úgy tűnt, Paige VanZantnak, a bunyósnak reszeltek, és jön helyette PVZ, a mainstream sztár. A UFC női szalmasúlyú versenyzője nagy sikerrel lenyomta a Dancing With The Starst, és a második helyen végzett, mire rögtön fel is ajánlottak neki egy szerepet az újratöltött Kickboxer folytatásában, amit ráadásul külön rá írtak, és ha mindez nem lenne elég, még a WWE is megkereste, hogy szerepeljen az idei SummerSlamen. Micsoda lehetőségek! Ki kell használni mind, nem? Hát, nem.

VanZant csütörtökön az ESPN SportsCenter vendége volt, ahol húzott egy anti-Ronda Rouseyt: elmondta, hogy elutasította mind a Kickboxer, mind a WWE-felkéréseket, és helyette elfogadott egy meccset a UFC on FOX 21-re, Bec Rawlings ellen, mert ő bunyós, nem popsztár.

A bunyó egyértelműen elsőbbséget élvez. Nemrég mondtam le a Kickboxer-szerepet, mert 100%-os akarok lenni erre a meccsre, és 100%-osan akarok edzeni, a filmforgatás pedig valamennyire közbeszólt volna. Nem tudtunk belőni egy olyan időpontot, ami passzolt volna a harci menetrendemhez.

 

Most 100%-osan a harcra összpontosítok, és imádnék bármiben részt venni, amit a WWE ajánl, ha jó az időzítés, és működik a bunyómenetrendem mellett. Szeretem a WWE-t, és ha egyszer újra megkeresnek, szeretnék velük dolgozni, de most Bec Rawlingsra koncentrálok.

A Rawlings-bunyóval megint klasszat húztak a UFC meccsmékerei. VanZant legutóbbi fellépésekor a jól csengő névért összehozták a Paige & Sage-gálát, ahol PVZ-hez Sage Northcutt csatlakozott, így egy este lépett ketrecbe a szervezet két szőke, kiskutya-személyiségű sztárpalántája. A mostani, Rawlings elleni párosítás pedig egy Angyal vs. Ördög meccs, ez már külsőre is nyilvánvaló:

dznzbsx.jpg

Rawlings Lisa Ellis és Seo Hee Ham legyűrésével kétmeccses nyerő szériában van, legutóbb márciusban küzdött. PVZ még decemberben, a Paige & Sage-gálán, azaz UFC Fight Night 80-on bunyózott utoljára, akkor nagy verést kapott Rose Namajunastól, aki végül hátsó fojtással le is kopogtatta. Aztán jött a Dancing With The Stars, de a harci szünet túl hosszúra nyúlt, VanZant már nem bír magával, ha ketrecszagot érez.

Nagyon jó érzés visszatérni a gyökereimhez. Nagyon-nagyon hiányzik az MMA. Hiányzik a UFC, és ez az én világom, ide tartozom, és izgatottan várom, hogy újra ketrecbe léphessek. Úgy érzem, hiányzik az erőszak. Elmentem pár UFC-meccsre, és nagyon nehéz volt ott ülni a ketrec mellett, mert bent akarok lenni, és ez volt minden egyes alkalommal, amikor UFC-meccsekre mentem.

A UFC sztárjait egyre gyakrabban találják meg a filmstúdiók, de eddig csak Ronda Rousey követte el azt a hibát, hogy túlvállalta magát szerepekkel és egyéb, popkulturális projektekkel, ami végül a bunyóskarrierje rovására ment. Legyőzője, az azóta már szintén csak volt női harmatsúlyú bajnok Holly Holm lemondott egy nagy filmszerepet, hogy nyugodtan tudjon készülni a következő meccsére, Michael Bisping már egy forgatást hagyott ott, hogy beugorhasson Luke Rockhold ellen bajnoki övet nyerni, és most PVZ sem követte Rowdy példáját, talán azért is, mert a legnépszerűbb női bunyós nemrég teljesen ok nélkül leüvöltötte a fejét.

A VanZant vs. Rawlings-szal támadó UFC on FOX 21 augusztus 27-én lesz a Rogers Arenában, Vancouverben.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr138836666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása