TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Hamburgban bunyózik ősszel Alexander Gustafsson

2016.06.17. 11:02 td_interim

100315-ufc-gustafsson-raises-hands-ahn-pi_vadapt_664_high_13.jpg

Ellenfele Jan Blachowicz lesz. 

tdmg_banner.png

 

A várakozásnak mindjárt vége, Alexander Gustaffson majdnem egy év szünet után szeptember 3-án, Hamburgban tér vissza az oktagonba, Jan Blachowicz ellen, twittelte ki a UFC ma reggel.

Gustafsson a félnehézsúly egyik elit katonája, de a tavalyi éve nagyon rázósra sikerült: januárban hazai közönség előtt az első menetben kiütötte Anthony Johnson, majd meglepetésre a vereség után címmeccset kapott, és októberben, az év egyik legjobb mérkőzésén megosztott pontozásos vereséget szenvedett a regnáló bajnok Daniel Cormiertől. Ezzel Gus az utolsó négy meccséből hármat elveszített: 2013-ban egy epikus csatában az akkori bajnok Jon Jones is kipontozta, és ezen vereség, meg a mostani, kétmeccses megcsuszamlás közé csak egy Jimi Manuwa felett aratott TKO-győzelem fért be, 2014-ben. Blachowiczot hallgatólagosan azért kapta meg, hogy egy győzelemmel valamennyire összeszedje magát.

A lengyel a UFC-n kívüli egyik legimpozánsabb 205 fontos mérleggel büszkélkedett, mielőtt leigazolt a világ vezető MMA-szervezetéhez, de az itteni teljesítménye már felemás. 2-2-n áll, debütjén az első menetben TKO-zta Gustafsson jó barátját és edzőtársát, Ilir Latifit, aztán zsinórban jött két ihletmentes és unalmas egyhangú pontozásos vereség Jimi Manuwától és Corey Andersontól, végül most áprilisban összejött egy szintén egyhangú pontozásos győzelem Igor Pokrajac ellen, Zágrábban. Blacho karrierje egyértelműen legnagyobb neve és kihívása lesz a svéd.

A UFC Fight Night 93 folytatja az utóbbi időszak gyakorlatát, és hozzánk relatíve közeli helyekre is bomba programot hoz össze. A gálát az Anderi Arlovski-Josh Barnett nehézsúlyú meccs vezeti, ami mondjuk megkopott már, de még mindig étvágygerjesztő, a Gus-Blacho mellett lesz még egy komolyabb félnehézsúlyú meccs Ryan Baderrel és Ilir Latifivel, szintén új bejelentés a közkedvelt harmatsúlyú Brad Pickett és a korábbi The Ultimate Fighter: Latin America résztvevő Henry Briones párosa, és – egyelőre csak érdekesség, hogy mennyire jelentős, az majd kiderül – itt debütál a váltósúlyú Palhares-ölő Emil Weber Meek is. A gálát a Barclaycard Arenában rendezik.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr998816442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása