TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Pumukli bemért a nehézsúlyú címmérkőzésére (videó)

2016.06.15. 19:37 td_axl

pumukli_volkov_1.jpg

Végh "Pumukli" Attila bemért, és végre nem kellett koplalnia ehhez.

Holnap este érkezik az M-1 Challenge 68, ami igazán fontos meccset tartogat a számunkra. Az orosz szervezet gálái kapcsán megszokhattátok már, hogy Buchinger "Buki" Ivánról írunk, egészen pontosan a pehelysúlyú bajnoki dominanciájáról, ezúttal azonban Végh "Pumukli" Attila is az M-1 égisze alatt bunyózik. Szóval a szlovákiai Bős városa holnap ismét ahhoz a ponthoz érhet, hogy két profi világbajnokkal büszkélkedhet, ezúttal egyazon szerveznél portyázna Attila és Iván. Korábban ez a csillagegyüttállás már beállt egyszer, akkor Pumukli a Bellator félnehézsúlyú bajnoka volt, Buki pedig a Cage Warriors könnyűsúlyú királya. Attila azóta rögös utat járt be, évente egyszer bunyózik, de akkor bizony mindig címért és mindig csak egy hajszállal, megosztott pontozással marad alul. Emanuel Newton ellen elveszítette Bellator övét, Goran Reljic ellen pedig a KSW félnehézsúlyú címmeccs nem jött össze tavaly. Időközben Attila a szlovákiai edzések mellett Buki csapatához is csatlakozott, a frankfurti MMA Spirit menedzsment jóvoltából pedig megkapta a lehetőséget, hogy az M-1 Global nehézsúlyú övéért küzdhessen. A félnehézsúlyt valószínűleg a szintén MMA Spirit-ász Stephan Pütz miatt nem erőltette számára a csapat, Attila azonban abszolút nem bánja a nehézsúlyú kihívást. Egészen pontosan már hosszú ideje mérlegelte a súlycsoportváltás lehetőségét.

Attila elmondása szerint a fogyasztás stresszfaktora nélkül nagyon jól érzi magát, de ami fontosabb, nagyon erősnek, de mellette gyorsnak is. Vagyis a félnehézsúlyú dinamizmusát bivalyabb ütőerővel megspékelve érkezik majd Alexander Volkov ellen holnap este a ringbe. Volkov hasonló paraméterekkel rendelkezik, mint Attila, csak egy számmal nagyobb. Blagoy Ivanov és Brett Rogers legyőzőjének magasságbeli, ütőtávbeli és némi súlybeli előnye lesz Pumuklival szemben, amire azonban a kihívó állítása szerint megfelelő edzőpartnerekkel jól felkészült, sőt, idő előtti befejezést is el tud képzelni Pumukli. Fent láthatjátok a hivatalos mérlegelést, Attila pedig üdvözöl mindenkit és arra kér minket, hogy szorítsunk neki holnap! Hát még szép! WAAR Pumukli!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr1008812918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása