TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Conor McGregor felkerült a Forbes 100 legjobban fizetett sportoló-listájára

2016.06.09. 17:49 td_interim

3b31dfc8e169fe5b32ebef707d3b06ed.jpg

Sok pénze van.

tdmg_banner.png

 

Most jött ki a Forbes aktuális 100 legjobban fizetett sportoló-listája, melyre a UFC pehelysúlyú bajnok Conor McGregor is felkerült. A magazin a 2015. június elseje és 2016. június elseje közti időszakot nézte, az ír a keresetével a 85. helyre ért oda.

A Forbes becslése szerint McGregor az elmúlt 12 hónap során meccspénzekkel, azokhoz kapcsolódó juttatásokkal és szponzorációs pénzekkel összesen 22 millió dollárt tett zsebre. Ebből, mint írják, kb. 18 millió volt a meccspénz + juttatások-csomag (bónuszok, pay-per-view részesedés, stb.), a további négyet pedig a szponzorációs fizetések tették ki.

Az utóbbi években egyetlen MMA-s sem fért fel a százas listára, ugyanakkor tavaly Ronda Rousey ott volt a legjobban fizetett nők top tízében. Hogy Rousey így sem tudott befurakodni a top 100-ba, az megint csak sokat elmond a nemek közti fizetés-egyenlőtlenségről.

A lista szerint McGregor többet keresett, mint Canelo Alvarez, aki a 93. lett. Az is igaz viszont, hogy Alvareznek az elmúlt 12 hónapban csak két meccse volt, míg Conornak három. A listán szerepel még Floyd Mayweather Jr., aki 44 millió dollárjával a 16. helyre ért oda, mindezt úgy, hogy a vizsgált időszakban egyetlenegy mérkőzése volt csak, Andre Berto ellen, aztán vissza is vonult.

A listát a Khabib Nurmagomedovval spanoló Cristiano Ronaldo vezeti, ő 88 millió dollárt keresett fizetéssel és szponzorációs szerződésekkel együtt.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr368795366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása