TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Meglepően jó lett az UFC új valóságshowja

2016.04.11. 11:17 td_Emree

maxresdefault_1.jpg

A jó, a rossz és a csúf

Új műsorral rukkolt elő az UFC!

tdmg_banner.png

Nem vagyok oda különösebben a szervezet saját gyártású műsorainak egy jó részéért. A The Ultimate Fighter (TUF) már régen elvesztette a varázsát. Egyrészt folyamatosan jönnek a különböző évadok, ami miatt követhetetlen a műsor, másrészről az én ízlésemnek túl sok a dráma és kevés a bunyó, így egy ideje fel is hagytam az epizódok nézésével. Az új műsor névadója Dana White, az UFC elnöke sokszor csinál/nyilatkozik erősen vitatható módon. Az, azonban vitathatatlan, hogy komolyan hozzájárult az MMA sport fejlődéséhez, népszerűsítéséhez.

Ilyen bevezető után kissé szkeptikusan ültem le megnézni a nevével fémjelzett dokumentumfilm/road movie/reality show keveréket a, „Dana White: Lookin for a fight” című alkotást. Aztán nagyon kellemesen csalódtam! A műsorban, összegyúrták a férfiember számára legkedvesebb dolgok savát-borsát. Egy-egy epizódban a White vezette csapat felkeres két – zömében amerikai – várost, ahol utánajárnak a helyi szabadidős lehetőségeknek, majd kipróbálják az adott helyiség nevezetes ételeit és végül a lokális szervezetek gáláit meglátogatva keresik a jövő új tehetségeit. Nagyjából, mintha a Fald fel Amerikát és a TUF legjobb elemeit összegyúrnád és leöntenéd a Terhes társaság című filmmel.

Dana White nem egyedül utazik, szerencsére. Nem gondolom, hogy az ő személye önmagában elvinné a hátán a műsort. Nick „The Tooth”, aki középiskolai cimborája Danának. És igazi reneszánsz emberként mutatják be az epizódok kezdetén látható bevezetőben szállítja a poénok egy részét. Ezt csak megkönnyíti hippis kinézete és viselkedés.

8628_429900613752682_1910897976_n.jpg

Nick The Tooth

Aztán ott van, a korábban GSP-t lezúzó Matt Serra, aki szintén nem spórol a poénnal, bár ezek egyesek számára alpáriak lehetnek. Ez a triumvirátus indul útnak, hogy beteljesítsék a show célkitűzését és megtaláljak az MMA új tehetségeit, legyenek azok bármelyik kis szervezetnél is. Aztán lehet, hogy az egyik kedves szerzőtársamnak van igaza és az egész a kapuzárási pánikról szól.

Ha bírod a jó kajákat, bunyókat és a poénokat, akkor mindenképpen érdemes időt áldozni a műsorra! Könnyed hangvétele okán, azokat is meg tudja szólítani, akik nem akkora MMA fanok. Az eddig kijött részeket az alábbi linken éritek el.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr88584232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása