TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Tate vs. Nunes jön a UFC 200-ra, Rampage vs. Ishii a Bellator: Dynamite 2-re

2016.04.07. 14:42 td_interim

eege.jpg

Alakul ez a nyár.

tdmg_banner.png 

Két nagy kaliberű meccset jelentettek be tegnap, egyik az első-, másik a második számú MMA-promóció nagy nyári dobását erősíti.

miesha-tate-vs-amanda-nunes-ufc-200-poster-750x369.jpg 

Miesha Tate vs. Amanda Nunes, UFC 200

Nem kell várnia Ronda Rouseyra: Tate már július 9-én vásárra viheti a UFC női harmatsúlyú bajnoki övét. Miesha a UFC 196 előmeccsén nyerte el a címet a Rondát lefejező Holly Holmtól, ötödik menetes hátsó fojtással. Nunes ugyanazon a gálán verte meg egyhangú pontozással Valentina Shevchenkót. A brazil már a gálát követő sajtótájékoztatón jelezte az amerikainak, hogy kész kiállni vele, ez elől pedig a pár székkel arrébb ülő bajnok sem zárkózott el.

Egy ideig kérdéses volt, hogy a mérföldkő UFC 200-on lesz-e nagy kaliberű, lehetőleg bajnoki övért kiírt női meccs. Nagy blama lett volna, ha nincs, mégis majdnem összejött: a szalmasúlyú Joanna Jedrzejczyk egy nappal a gála előtt, a The Ultimate Fighter 23 Finale fő mérkőzésén teszi kockára bajnoki címét Claudia Gadelha ellen, Cristiane „Cyborg” Justino pedig a UFC 198-on verekszik. Rebesgették, hogy Tate-et megpróbálják meggyőzni, várja meg Rousey novemberre irányozott visszatérését, mert ez a trilógia mégiscsak pikáns lenne – az egy éve pihenő Cat Zingano viszont ezzel egy időben azzal hergelte a rajongókat, hogy aláírt egy nyári meccsre, amitől mindenki le fog hidalni.

Most, hogy Miesha a mihamarabbi verekedést választotta, a UFC-elnök Dana Whitenak amiatt fájhat a feje, hogy mihez kezdjen, ha a Ronda-ölő Holm után a Ronda-nemezis Tate is elveszíti a címét. Rajtuk kívül egy Cyborg-bunyó lenne még izgalmas Rondának, de olyan úgysem lesz.

A UFC 200 a Las Vegas-i T-Com Arenában lesz, július 9-én, eddig ez van:

Conor McGregor vs. Nate Diaz
Miesha Tate vs. Amanda Nunes
Jose Aldo vs. Frankie Edgar
Travis Browne vs. Cain Velasquez
Kelvin Gastelum vs. Johny Hendricks
Derek Brunson vs. Gegard Mousasi
Joe Lauzon vs. Diego Sanchez
Takanori Gomi vs. Jim Miller
Enrique Marin vs. Sage Northcutt

rampage-returns-on-june-24-at-bellator-dynamite-2-in-st-louis.png 

Quinton Jackson vs. Satoshi Ishii, Bellator: Dynamite 2

Rampage a tavaly áprilisi, ideiglenesnek bizonyult UFC-visszatérése óta első alkalommal lép ketrecbe június 24-én, a Bellator: Dynamite 2 főmeccsén. Legutóbbi mérkőzésén egyhangúan kipontozta Fabio Maldonadót – előtte letudott egy 3-0-ás menetelést a Bellatornál.

Jackson elégedetlen volt a szerződésével, azért akarta maga mögött hagyni a második számú MMA-szervezetet, és visszatérni az első ligába. Ez azonban nem volt ilyen egyszerű, jogi gubancok miatt már maga a Maldonado-meccs majdnem meghiúsult, aztán a bunyós a további, tárgyalótermi bonyodalmak miatt majdnem vissza is vonult, míg nemrégiben be nem jelentették, hogy az amerikai végül visszatér Scott Coker promóciójába. Az olimpiai dzsúdóbajnok Ishii utolsó kanyarának sztorija sokkal egyszerűbb: a Rizin FF-en kiütötte Jiri Procházka. A japán nehézsúlyú, a Rampage elleni bunyó viszont 215 fontos, köztes súlyban lesz.

A Bellator: Dynamite 2 hibrid, MMA-kick-box gála, melyet St. Louis-ban, a Scottrade Centerben rendeznek június 24-én.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr258576138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása